Venczli Zóra: „Azt mondják, hogy furcsa vagyok, meg bolond, de csak más”





A Sztárban Sztár leszek! egyik izgalmas versenyzőjét, Venczli Zórát sokan bolondosnak titulálják, de pontosan fel tudja mérni, hogy mikor lehet picit elvarázsolt és mikor van szükség egy kis komolyságra. Az ifjú hölgy már elvarázsolta a nézőket az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozatban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.05.
Sztárban sztár leszek

A Sztárban sztár leszek! 24 éves versenyzője, Venczli Zóra pontosan tudja, hogy sokan vannak, akik bolondnak nézik őt, de szerinte ő csak más, mint az átlag. A fiatal lány úgy érzi, hogy sokan elsiklanak afelett a tény felett, hogy neki is több oldala vagy, így ő nemcsak bolondos, vagy elvarázsolt, de a fontos helyzetekben komoly is.

Mindig ének szól a szobájából

„Nagyon jó érzés és mindig nehéz elhinni, hogy sikerült bejutnom a műsorba és az első fordulón is túljutottam, és próbálom tartani a lépést, hogy következő héten is sikerüljön. Szóval egész egyszerűen boldog vagyok” – mesélte Zóra a Metropolnak, majd elárulta a titkát, ő hogyan szokott gyakorolni az élőadásokra.

„Mindennap megpróbálom a hangomat edzeni, illetve igyekszem elég sokat mozogni. Leginkább futni szoktam, meg sétálni, illetve otthon ugrálni, mert ezek közben tudom gyakorolni az éneklést. Ezzel igyekszem elérni, hogy tudjam majd tartani a hangokat a Sztárban sztár leszek! élő adásában is.”

Zóra őszintén elárulta, hogy számára az, hogy sokat énekelget otthon nem olyan nagy újdonság, mivel amúgy is ezt szokta. Állítása szerint már a barátai is hozzá szokta a folytonos énekléséhez.

Amint kinyitom a szemem azonnal elkezdek dalolászni, tulajdonképpen egész nap énekelek. Minden dalt, amit fejből tudok elszoktam énekelni és persze ezenkívül gyakorlom azt a számot is, amit a következő adásban kell előadnom – magyarázta a lány, akinek tehetségét mindenki elismeri, de gyakran nevezik furcsának és bolondosnak.”

Fotó: Metropol/SZL

„Vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon nem”

Én tényleg egy picit elvarázsolt világban élek és az emberek vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon nem. Ennek pedig egész egyszerűen az az oka, hogy máshogy látom a világot. Úgy fogalmaznám meg, hogy egy kicsit, úgy egy-két méterrel a föld felett vannak a gondolataim” – vallotta be a 24 éves lány, aki úgy érzi, hogy ez az élethez való általános hozzáállása miatt van részben.

„Én szerintem pozitív is vagyok és ez sokaknak fura lehet, hiszen az emberek többsége borúsan látja a dolgokat. Részben emiatt is fogalmazzák meg úgy, hogy én furcsa vagyok, vagy esetleg bolond, de szerintem csak más vagyok. Azt persze sokan nem tudják, hogy tudok én komoly is lenni.”

Ha munka van, akkor nincs mese

Zóra bevallotta, hogy még a csapattársait is meglepte a próbákon, hiszen elsőre senki nem gondolta róla, hogy van egy komoly oldala is.

Azt gondolták, hogy mindig bolondos vagyok, de ha munka van, akkor nagyon komolyan tudom azt venni. Igazából megtanultam kezelni a helyzeteket és pontosan tudom, hogy a munkát nem viheti el az, hogy milyen kedvem van” – mesélte a 24 éves lány, aki szeretné, ha mások is látnák, hogy tud ő komoly lenni.

„Nemcsak egyféle vagyok, de ez persze nem jön ki, ha valaki csak egyszer lát engem, vagy beszél velem. Szeretném, ha megismernék minél több oldalamat” – folytatta Zóra, hozzátéve, hogy humorát is többen furának találhatják, hiszen sokszor ironizál.

Pápai Joci versenyzője egyébként nagyon szereti a kihívásokat, így reménykedik benne, hogy minél több stílust kipróbálhat a hetek alatt.

„Fontos számomra, hogy a hangomat minél több helyzetben meg tudjam mutatni a közönségnek. Ezen a héten például Olivia Rodrigo leszek, aminek nagyon örülök, mert pont jól jön ki. Katy Perry az én kedvencem volt, az előző előadásom inkább az idősebb korosztálynak kedvezett és a mostani pedig inkább a fiataloknak, így mindenkinek tudok valamit mutatni, amit élvezhet!”

Fotó: Metropol/SzL

 

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás