„Meg akarom védeni minden rossztól” - Vastag Csaba nagyon kiakadt, durván megbántották a szerelmét





Vastag Csaba szerelme sejtette, hogy kap majd hideget és meleget is, de arra nem számított, hogy ennyire rosszindulatúak lesznek az emberek és ilyen bántó, ráadásul valótlanságokat állító kommenteket kell majd olvasnia.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.04.
felháborodás

Vastag Csaba és Evelin tavaly ősszel találkoztak és azóta elválaszthatatlanok, már össze is költöztek. Mivel Csaba sejtette, hogy mi zúdul rájuk, ha nyilvános lesz a kapcsolatuk, egy ideig vártak azzal, hogy a nagyvilág előtt is felvállalják a szerelmüket. Amikor végül megtették, az történt, amit Csaba gondolt. A sok jókívánság mellett rengeteg rosszindulatú, sértő megjegyzéseket is kaptak.

Evelin nem tagadja, amikor elkezdtek zúdulni a negatív vélemények a közösségi oldalaikra, nagyon rosszul esett neki:

„Csabi már hozzá van szokva ahhoz, hogy mindenfélét írogatnak róla, nekem ez új volt, sőt, az első héten egyenesen sokkoló!” mondta Evelin, akit az akasztott ki leginkább, amikor valaki azzal vádolta, hogy „dubajozott”.

Életemben egyszer voltam Dubajban, akkor is Csabival– mesélte a fiatal lány, aki elmondása szerint mára megedződött, és már fel sem veszi az ehhez hasonló megjegyzéseket.

Evelin és Csaba elválaszthatatlanok, szerelme minden fellépésére elkíséri

Csaba még mindig felháborodik az igaztalan vádaktól

Csaba bevallotta, az már nem érdekli, ha róla rosszat mondanak, de az annál inkább, ha Evelint mocskolják.

„Rólam már leperegnek. Nem veszem fel, ha bántanak, viszont azt igen, ha Evelinről irkálnak vérlázító dolgokat. Felelősséggel tartozom érte, ráadásul én pontosan látom, mennyire értékes, lenyűgöző nő, aki az égvilágon semmivel nem érdemelte ki, hogy sértegessék. Életemben először valaki fontosabb saját magamnál, nem csoda, hogy meg akarom védeni minden rossztól” fogalmazott az énekes a Best magazinnak.

Evelin egészen más, mint amilyennek a rosszakarók gondolják

„A családom nem igazán tehetős, hamar elkezdtem dolgozni, és több mindenben kipróbáltam magam. Van tapasztalatom a kereskedelemben, a szépségiparban, és közben időt szántam arra, amit igazán szeretek: nyelveket tanultam. Ez nagyon érdekel, és azt hiszem, a jövőmet is ebben látom. Jól beszélek angolul, elég gyorsan megtanultam felsőfokon héberül, és gyerekkorom óta anyanyelvi szinten beszélem a beás nyelvet. Jelenleg is tanulói jogviszonyban vagyok, közben egy vállalkozást is igyekszem indítani. Hiszek benne, hogy beválik majd, mert fontos, hogy tényleg megálljak a saját lábamon, hogy egyenrangú társak legyünk. Mindeközben persze foglalkoztat a háztartás vezetése, és igyekszem jó társ lenni a Csabi által járt, nem egyszerű úton” – mondta magáról Evelin.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás