Vajna Timi nagymamája: Andy kisujjához sem érnek fel a Timi körül legyeskedők





Marika néni nem nézte jó szemmel a legutóbbi kapcsolatát, most megkönnyebbült, hogy unokája szakított Zoltánnal.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.11.
szerelem

Sokáig úgy tűnt, hogy Vajna Tímea ismét megtalálta az igazit egy sármos milliomos mellett, de nemrég jött a hír: véget ért a románc. A Borsnak Timi nagymamája árulta el: a fiatalok esküvőt terveztek, de örül, hogy végül nem volt meg a kézfogó.

Főszereplőből statiszta

Zoltán betoppanása előtt Vajna Timi bizalmasa nem más volt, mint imádott nagymamája, Marika, aki mindig ott állt mellette. Andy Vajna halála után is sokáig ő támogatta Timit, sőt az üzleti döntéseiben is a nagyi véleménye nyomott a latban. A fiatal, jóképű milliomos fiú, Zoli közeledésével azonban Marika egyre in­kább a háttérbe szorult. Mára igencsak eltávolodott nagymama és unokája, Marika arról sem tudott, hogy Timi a napokban pontot tett a kapcsolata végére. A Bors utol­érte az aggódó nagyit, akinek egyik szeme sír, a másik nevet…

– Boldog vagyok, hogy a kisebbik unokám, Lilla révén öt hónapja megérkezett hozzánk a kis Noah, imádok vele lenni, gyönyörű, okos, édes baba. De ettől még sajog a lelkem, mert Timi hiányzik nekem. Ő az elsőszülött unokám, és ezzel szerintem sok mindent elmondtam… Utoljára ősszel találkoztunk, amikor a dédunokám megszületett, azóta nem láttam. Néha e-mailezünk, de nem nagyon keres, megorrolt rám, mert én bizony nem kertelek, kimondom, amit gondolok – kezdte lapunknak Marika, aki elárulta: nem nézte jó szemmel Timi választottját.

Vajna Timi nagymamája most sem kertelt

Öröm az ürömben

A nagyi úgy érezte, unokájának másfajta férfira van szüksége, s most, hogy megtudta, vége a kapcsolatuknak, nagyon megkönnyebbült.

„Andy kisujjához sem érnek fel a Timi körül legyeskedők. Sok férfi a vagyonára pályázik, csak az unokám jóhiszemű, bőkezű, és nem veszi ezt észre. Én viszont jó emberismerő va­gyok, és legyen bármilyen távol tőlem, én akkor is meg akarom őt óvni mindentől és mindenkitől. Bár nekem nem jelentette be a döntését, úgy tudtam, a napokban utazik ki hozzá Zoli, ezek szerint mégiscsak hallgatott a nagyanyjára… Örülök, hogy jobb belátásra tért, és szakított ezzel a fiúval. Neki öz­vegyként nem kell kapkodnia, férjhez mennie, csak szépen kivárnia az intelligens és méltó társát” – hangsúlyozta az asszony.

Mint azt a Bors megtudta, Timi és Zoli nemrég még az esküvőt fontolgatta, de valami történt köztük, s végül inkább csak egy költséges vakációra utaztak.

„Tavaly nyáron Nyíregyházán össze akartak házasodni, csakúgy a semmiből, hirtelen. Az unokám még be sem volt mutatva a fiú családjának. Hát miféle viselkedés ez, kérem szépen?! Akkor is megmondtam a magamét, aztán hogy emiatt vagy más miatt, nem tudom, de végül inkább nyaralni mentek” – mesélte a Borsnak Marika, akinek minden vágya, hogy Timi mellett megbízható, tiszta szívű emberek le­gyenek.

„Csakis jót szeretnék az unokámnak. Azt mondják, mindenki addig él, míg dolga van e világon. Nos, én elég öreg va­gyok, de még mindig itt vagyok, s nagyon úgy tűnik, még van teendőm...”





Ezeket olvastad már?
Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás