Ezen az álomhelyen békül az álompár, újra a közös jövőt tervezik Vajna Timiék?





Nemrég még a szakításuktól volt hangos a sajtó, most újra együtt?



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.19.
régi-új szerelem

Egy hete, derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy vége szakadt Vajna Timi és tehetős kedvese, Zoli egy éve tartó románcának. Aztán kiderült, hogy a szakítás hírekor Timiék már épp újra közelítettek egymáshoz. A Bors most megtudta, hogy Zoli a napokban repülőre szállt és kiutazott szerelméhez, hogy megmentse a kapcsolatukat.

Régi-új szerelem

„Úgy tudom, Zoli múlthét kedden utazott ki Timihez. Képtelen őt elengedni és békülni akar. Timi is hasonlóan érez, teljesen bele van zúgva” – árulta el a pár egyik közeli ismerőse, aki azt is elmondta, hogy egy közös nyaraláson akarják átbeszélni a problémáikat, aminek helyszíne nagyon úgy fest, Miami lett, az örökösnő ugyanis közösségi oldalán a napokban egy ottani luxusszállodából jelentkezett be, és videózta le követőinek a pazar kilátást a szobájukból.

A festői óceánpartnál keresni sem lehet romantikusabb helyet, hogy két szerelmes újra egymásra találjon, ám a párnak bőven akad mit átbeszélni. Kapcsolatuk ugyanis sarkalatos ponthoz érkezett. Hiába a lángoló szerelem, a 38 éves örökösnő a gyerekkérdést még mindig halogatja… A Bors kiderítette, Timi miért vár ennyit a családalapítással, s mi okoz neki ekkora fejtörést.

„Timi egy gyönyörű, csinos nő, de sosem lehet biztos benne, hogy melyik az igazán vonzó egy férfi számára, ő vagy a mesés vagyona” – rántotta le a leplet az ismerős Timi egyik legnagyobb dilemmájáról, ami állítólag az örökösnőt nagyon bizalmatlanná és hitetlenkedővé teszi.

Kétkedése pedig nem csoda a 38,6 milliárd forintos vagyo­nával, amivel a legfrissebb Forbes-lista szerint a 39. leggazdagabb magyar. S így az sem, hogy a Timihez legközelebb állók leginkább csak egy vele egy anyagi szinten lévő, vagy nála még tehetősebb udvarlóban bíznának meg igazán. Az anyagiakon túl pedig úgy tudni, további elképzelések is akadnak a tökéletes partner­ről, aki gyermeket nemz majd Timinek.

„Az az igazság, hogy a pénz mellett Timiéknek fontos az is, hogy a leendő férj és apuka kellően intelligens legyen, mert hisznek a jó és rossz génekben. Kimondva furcsa lehet, de igazából ez egy abszolút normális hozzáállás, hogy valaki minden szempontból hozzá és az igé­nyeihez méltó partnert keres, és mindent megtesz azért, hogy egészséges, okos, szép, csupa jó génekkel megáldott gyereket hozzon a világra” – árulta el az ismerős.

Timi párja, Zoli kétségkívül egy igazán jó kiállású, vonzó férfi, akinél külső jegyekben biztosan nem merül fel probléma. Sármosságán túl pedig azt beszélik, egzisztenciálisan is stabil, s egy komoly vagyon várományosa. Mindemellett Timi révén mára a főváros egyik legmenőbb éttermének, a Nobunak a résztulajdonosa is.

Nem tudni tehát, hogy Timi min gondolkodik még, de a nagy floridai békülés komoly elhatározást hozhat az örökösnő részéről, s mérföldkő lehet a Zolival való kapcsolatában.

Hemzsegnek a turisták Miamiban

Hatalmas a tömeg a parton (fotó: AFP)

A tavaszi szünet beköszöntével megteltek Miami strandjai. Az év ezen időszaka csúcsszezonnak számít Floridában, a turisták ebben az időszakban rendszerint ellepik az üdülőövezeteket. A nemzetközi hírügynökségek tömegekről számolnak be. A fiatalok maszk nélkül élvezik a napsütést és a koktélok frissítő ízét. A rendőrök próbálják figyelmeztetni az embereket a szabályok betartására, de úgy tűnik, mind a bártulajdonosok, mind pedig az ott pihenôk lazábban veszik a korlátozásokat. North Beach körzetében folyamatossá váltak a forgalmi dugók, tömöttek a teraszok. Az északabbra fekvő South Beachen is hasonló a helyzet. Hemzsegnek a turisták.





Ezeket olvastad már?
Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás