Újabb dráma a királyi családban: a hercegnő mentheti meg Harry-t?





Hatalmas a felelősség Harry herceg kedvenc unokatestvérén, ő az utolsó remény, ha a család békét szeretne kötni Meghanékkal.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.07.
Eugenia hercegnő királyi család Harry herceg

Számos békítési kísérletre sor került már, de egyre biztosabbnak tűnik, hogy Harry hercegék szakítása a királyi családdal végleges döntés - a palotai szivárogtatók és a szakértők szerint már csak egyetlen személy maradt, aki elsimíthatná a konfliktusokat. Azonban ez nem Katalin hercegné, hanem Harry kedvenc unokatestvére, Eugénia hercegnő - írja a Mirror.

 

(Photo by Andrew Matthews / POOL / AFP)

A szálak már akkor szakadozni kezdtek, mikor Harry feleségül vette az amerikai Meghan Markle-t, azonban mióta a családi kötelezettségeket maguk mögött hagyva az Amerikai Egyesült Államokba költöztek, és több, botrányt kirobbantó nyilatkozatot is tettek, a helyzet egyre inkább mentehetetlenné vált, az egykor elválaszthatatlan testvérek, Vilmos és Harry már szóba sem állnak egymással. A királynő jövő nyáron ünnepli trónra lépésének 70. évfordulóját, de a feltételezések szerint az ünnepségen Harry herceg, Meghan és két gyermekük nem fog részt venni, ha addig nem sikerül békét kötniük a rokonokkal. Ebben a kérdésben pedig Eugénia hercegnő lehet a kulcs.

A hercegnő nem szakította meg a kapcsolatot az Egyesült Államokba költöző családdal, legutóbb „Drága Meghan” megszólítással kívánt boldog 40. születésnapot a Sussex-i hercegnének a közösségi oldalán. Eugénia és Meghan már az előtt ismerték egymást, és jó barátnők voltak, hogy Harry-t bemutatták volna a színésznőnek. Az unokatestvérek között pedig mindig nagyon szoros volt a viszony, gyerekkoruk óta kedvenc unokatestvérükként hivatkoznak a másikra. Ráadásul Eugéniát II. Erzsébet is nagyon szereti, Harry-ék költözése után neki és a családjának adta át Harry-ék lakosztályait a Windsor-palotában.

Mindezek alapján a szakértők úgy vélik, Eugénia lehet már csak egyedül képes arra, hogy visszacsalogassa Harry-éket az Egyesült Királyságba, és tárgyalóasztalhoz ültesse a teljes királyi családot. Sokan úgy vélik, ha a hercegnő semleges tudott maradni eddig is a viharos helyzetben, akkor a későbbiekben sem lesz gondja azzal, hogy átadja a nem a nyilvánosság fülének szánt üzeneteket a családtagoknak, és kedves, bájos kisugárzásával minden felet meg tud győzni arról, hogy érdemes békét kötni. Ha ezt sikerül elérnie, a királynő ünnepségén újra egységes családként jelenhetnének meg szerettei.





Ezeket olvastad már?
Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás