„Nem az volt a célom, hogy táncikáljak” – Tóth Andinak túl kicsi Magyarország





Az énekesnőt egy műsor kedvéért hazugságvizsgálóra kötötték, aminek köszönhetően Andi elég cifra dolgokat volt kénytelen mondani.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.28.
vallomás

Tóth Andi a 20 perc őszintén című műsor vendége volt, ahol egy hazugságvizsgálóval tették biztossá, hogy az énekesnő mindenről csak is az igazat mondja majd. Andi így azért párszor izzasztó helyzetbe is került, hiszen olyan kérdésekre kellett válaszolnia, mint például, hogy utál-e bárkit a pályatársai közül, illetve hogy milyen gyakran olvasgatja a róla szóló (nemritkán negatív) kommenteket.

A 22 éves lány, bár egyszer-kétszer azért elgondolkozott, hogy pontosan mit is mondjon, de ettől függetlenül még arra is őszintén tudott válaszolni, hogy szerinte a zenészek lelketlenek-e. A sikeres válaszok után pedig jöhettek a kifejtett magyarázatok is, amelyekből például az is kiderült, hogy Andi pontosan miért is nem tudja, hogy mi a helyzet az apjával.

„Elváltak a szüleim körülbelül két éve és azóta nem tartjuk a kapcsolatot az édesapámmal, szóval ezért nem tudom, hogy hol tartózkodik. Amikor elváltak, ha jól tudom volt egy ilyen opció, hogy ő elmegy külföldre és ezért nem tudom, hogy egyáltalán az országban van-e még” – árulta el az előadó, aki azt sem tartotta magában, hogy részben az apja miatt távolodott el az anyukájától is.

„Az első években még nagyon kerestem édesanyám társaságát, de akkor még együtt voltak az édesapámmal, és ezért elég nehéz volt szorosabb kapcsolatot tartani egy másik országból, mivel édesapámhoz nem szerettem volna közel lenni. Ezzel ő meggátolta, hogy anyukámhoz viszont igen, most pedig már nem. Most meg úgy vagyok vele, hogy kellett az, hogy ne legyek közel senkihez, kellett ez ahhoz, hogy viszont most ilyen legyek amilyen.”

Andinak elég erős személyisége és véleménye van, amit nem is nagyon titkol, így nem volt meglepő az sem, amit magáról és a tehetségéről gondol.

Tóth Andi a Dancing with the Stars műsora közben Fotó: TV2

Én többet szeretnék

„Annak tartom magam (tehetségesnek). Csak az dühít, hogy nincs elég lehetőségem ebben az országban... Én többet szeretnék” – vallotta be az énekesnő, aki bár élvezi, ahol jelenleg van, de nem érzi elégnek.

„Nyilván, tökre élvezem, de amikor felköltöztem ide, nekem nem az volt a célom, hogy táncikáljak szombat esténként, vagy tavaly, hogy leutánozzam Tina Turner énekhangját. Nem ezekkel a célokkal érkeztem és én ennél többet szeretnék... Nagy meló, kell hozzá sok tehetség és sok munka, és tudom, hogy ezzel rendelkezem, baromi ambiciózus embernek tartom magam. Ettől függetlenül nagyon kevés lehetőség van ebben az országban zenei téren.”





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás