Színészként is bizonyítottak: Tóth Andi egy vadidegenen feküdt, Andrei Mangra a partnerének esett





Tóth Andi, Andrei Mangra és Shane Tusup már bebizonyították, hogy a szakmájukban a legjobbak közé tartoznak, azonban mindannyian kaptak lehetőséget arra, hogy kipróbálják magukat ismeretlen terepen is. A sztárok színészként mutathatták meg a tehetségüket a nézőknek, ám talán arra ők sem számítottak mekkora sikert aratnak vele.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.02.
szakmaváltás

Tóth Andi Makranczi Zalánnal bújt ágyba

Tóth Andi a Mintaapák című sorozatban debütált, melyben egy igazi bajkeverőt alakíthatott Makranczi Zalán oldalán. A fiatal énekesnő nagyon élvezte a forgatási munkálatokat, ám azt elárulta, hogy az egyik jelenetnél kicsit meg volt illetődve.

„Élveztem ezt a bajkeverő szerepet. Unalmas lett volna egy szende karaktert játszanom” – kezdte Andi, aki bizony nem csak a színészi tehetségét mutatta meg, de formás idomait is. Az énekesnőnek ugyanis ágyba kellett bújnia a kollégájával.

Azért volt egy kicsit kellemetlen, mert igazából egy vadidegenen feküdtem. Az elsők között volt az a forgatás egyébként, szóval akkor láttam talán másodjára a Zalánt. Kicsit ijesztő volt, meg fura, de nyilván ez egy munka, tehát nyeltem egyet, és azt mondtam: oké, akkor nyomjuk” – árulta el Andi.

Fotó: TV2

Andrei Mangrát mindig is vonzotta a színészet

A Dancing with the Stars profi táncosa már a műsor első évadában hangoztatta, mennyire érdekli őt a színészi pálya. Akkor Gabriela Spanic oldalán lehetősége volt pár hónapra Mexikóba utazni, hogy a világsztár segítsen elindítani a karrierjét, ám a koronavírus-járvány közbeszólt. Andreinek azonban nem kellett sokáig búslakodnia, ugyanis a TV2 egy különleges szerepre kérte fel: az Oltári történetekben próbálhatta ki magát.

„Nagyon profi volt a stáb, a színészek, mindenben segítettek nekem. Nélkülük biztosan nem tudtam volna így teljesíteni. Kellett improvizálni a forgatások alatt, de én nagyon élveztem. Fél órája ismertük egymást körülbelül Bernivel, mikor az első jelenetet felvettük, ami egy csókjelenet volt. Mondhatni kicsit egymásnak estünk, a producer pedig ránk is szólt, hogy ezt nem így kéne” – mesélte Andrei, aki reméli kipróbálhatja még magát a színészek között.

 

Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Shane Tusup és Győrfi Pál musicalszínésznek állt

Tusup és az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Puskás-musicalben bizonyíthatott a nagyközönség előtt. Mindkettejüket Szente Vajk kérte fel a különleges angol intéző szerepére, melyet mindig más alakít. A két újdonsült musicalszínésznek nem volt sok dolga a színpadon, ugyanis csak egy rövid mondatot kellett észben tartaniuk, ám a közönség egyszerűen imádta őket.

Győrfi Pál Fotó: Kiss Annamarie/Hajdú-Bihari Napló

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás