Romákra akart vadászni gépfegyverrel az RTL Klub sztárja





Kínosan félrecsúszott az az RTL Klubnál a sztárkeresés a jelek szerint.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.28.
az internet nem felejt

Más magyarázat ugyanis nincs arra, hogy az egyik legnézettebb műsoruk főszereplője néhány éve még romákra akart vadászni egy gépfegyverrel, miközben a Jobbik szekerét tolta... Ráadásul egy széles körben ismert közszereplőről, egy jobbikos polgármester kabinetfőnökéről. van szó - ismerteti a tényeket a Ripost.

Vitán felül áll, hogy a Házasodna a gazda című műsor főszereplője, Betti vállalhatatlanul viselkedett. Lényegében gyilkosságra uszított! Érthetetlen, miért kerülhetett az RTL képernyőjére!

Vincze Betti ma már talán igyekszik elfelejteni azt a 2012-es posztját, melyben részletesen kifejtette: leghőbb vágya, hogy egy UZI típusú gépfegyverrel válogatás nélkül lelője a Miskolc és Ózd környéki cigánysorok lakóit.

A Ripost emlékeztet arra, hogy követőit arra kérte, osszák meg gyilkosságokra buzdító sorait. Vagyis véleményünk szerint széles körben gyilkosságra uszított.

Betti gazda később Ózd jobbikos polgármesterének, Janiczak Dávidnak lett a kabinetfőnöke. Olyan ismert közszereplő, akiről az RTL Klubban is tudni kellett!

A gazdasszony az RTL Klubon látható bemutatkozó filmjében gondosan ügyelt rá, hogy ne említse a pártot, amely mellett elkötelezte magát, de nyolc évvel ezelőtt nem válogatta meg a szavait, sőt hozzátette: nem érdeklik a következmények sem. „Annyira tele van a t…m a cigányokkal, hogy ha tehetném, végigsétálva a cigánysoron az összeset megsoroznám UZI-val. Hamarosan eljön az idő, hogy akkor is végigsétálok UZI-val, ha nem tehetném! Nem érdekel a következmény. Ezt másképp már nem lehet” – áll az RTL Klub üdvöskéjének egykori posztjában. Sejthette, hogy ez nem vet rá jó fényt, hiszen a posztot törölte a teljes profiljával együtt – csakhogy az internet nem felejt, és persze maga a szerző sem, hiszen néhány napja zavaros mentegetőzésbe kezdett új közösségi oldalán.

A konkrétumokra persze nem tért ki, így követőinek fogalma sincs, miért is kér bocsánatot: „...Volt okom az elkeseredésre, de nem volt mentség arra, ahogyan annak hangot adtam. Bocsánatot kértem miatta és most újra megteszem: bocsánat...” – fogalmazott. Vajon bocsánatot kér a Miskolc és Ózd környéki romáktól is, a szemükbe nézve?

Kár volt megspórolnia az RTL Klubnak azt a néhány kattintást, amivel a titokra fény derülhetett volna, mert a csatornára sem vet jó fényt, kikkel dolgozik együtt, kiket sztárol.

Fotó: RTL Klub

Volt, aki hatékonyabb fegyvert javasolt

Az RTL Klub gazdasszonyának egykori posztja alatt ijesztő beszélgetés is zajlott. Betti gazda gyilkos ötletének egyik támogatója az UZI helyett AK47-es gépkarabélyt javasolt az öldöklésre. Hogy Betti nem erős felindulásból írta a posztot, arra bizonyíték, hogy hidegvérrel visszakérdezett: „Miért? Az mennyit lő sorozaton?” Ezután arról csevegtek, mi a mészárlás elkövetésének célszerű módja és hogy a gyorsaság fontosabb-e, vagy a mészárlás minden pillanatának kiélvezése.

 





Ezeket olvastad már?
Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás