Sztárok új évi fogadalmai: van, aki életmódot vált, más inkább nem tervez előre





Bizony a hírességeknek sem volt könnyű ez az év, de azért optimistán tekintenek a jövőbe.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.01.03.
újévi fogadalom sztárok

Bódi Csabi komoly terveket dédelget

Az énekes nehéz évet tudhat maga mögött, éppen ezért komoly tervei vannak 2022-re.

Mindenekelőtt szeretnék egészségesebben élni, így januártól életmódot váltok. Félreértés ne essék, eszem ágában sincs kigyúrni magam, de néhány pluszkilót szeretnék ledobni – mondta el a Metropolnak Bódi Csabi, aki úgy érzi, szakmailag a helyén van, hála a közönség szeretetének és annak, hogy évtizedek óta képes megújulni.

Viszont jövőre sokkal több időt szeretne tölteni a szeretteivel, hiszen a pandémia időszaka még inkább rádöbbentette, hogy a család a legfontosabb.

Ginával és a gyerekekkel jövőre remélhetőleg valóra váltjuk az álmunkat, és ellátogatunk Izraelbe. Bízom benne, hogy a vírushelyzet ezt majd lehetővé teszi, hiszen már régóta szeretnénk bejárni Jézus Krisztus életének fontos helyszíneit.

Fotó: Bánkúti Sándor/Bors

Fodor Zsóka minél többet szeretne színpadon állni

Az ország Magdi anyusa retteg attól, hogy a 2022-es év hasonlóan alakul az ideihez, és egy újabb hullám keresztülhúzhatja a számításait.

– Nincs különösebb fogadalmam. Talán annyi, hogy igyekszem minél többet színpadon lenni. Remélem, hogy a jövő évben ezt megtehetem, túl leszünk ezen az egész pandémiaőrületen, és nem kell azon stresszelnünk, hogy mikor kell újabb kényszerpihenőre mennünk. Emiatt aggódom a legjobban, de bízom benne, hogy már ez a negyedik hullám is lecsengőben van és egy ötödikre nem kerül sor – kezdte Zsóka, aki emellett optimistán tekint a jövőbe, hiszen a tapasztalat azt mutatja, hogy még mindig óriási az emberek igénye a színházi előadásokra. – Nem panaszkodom, mert a nézők maszkban is szívesen végigülik az előadásokat. Nekünk ez óriási öröm, hogy egy ilyen helyzetben is kitartanak mellettünk – tette hozzá.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Békefi Viki, a spontán lány

Az énekes-színésznő nem szeret felelőtlen fogadalmakat tenni, ehelyett egészen másként tartja kézben az életét.

– Szerencsére nem élek semmiféle káros szenvedéllyel, amiről le kellene szoknom, amin pedig változtatni szeretnék, azt mindig megteszem azonnal, nem várok január elsejéig. Én inkább annak a híve vagyok, hogy év végén összegzem mindazt, amit sikerült az adott évben elérnem, és ennek mentén tervezem a következő évemet. Szerencsére mind szakmailag, mind magánéleti szempontból rengeteg öröm ért az utóbbi években – mondta el a Metropolnak Viki, akit a színházi szerepek és a zenei projektek sem kerülnek el. – A járvány ellenére idén is volt feladatom bőven: a színház mellett Ya Ouval közös zenei projektünkön dolgoztunk, de hogy mit hoz 2022, az még a jövő zenéje. Spontán lány vagyok, ha kapok egy felkérést és tetszik, örömmel vállalom!

Fotó: Czerkl Gábor/Bors

 





Ezeket olvastad már?
„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás