Sztárok, akik fiatalon veszítették el a gyermekük apját





Fiatalon és váratlanul veszítették el életük szerelmét, gyermekük édesapját magyar sztárjaink.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.08.23.
gyász

A fájdalommal méltóságteljesen küzdenek meg nap mint nap, példát mutatva sok hasonló sorsú asszonynak.

Berki Mazsi

A fiatalasszony harmincévesen, idén májusban veszítette el imádott férjét, a tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiánt. A házaspár közös gyermeke, Emma Katerina tavaly novemberben született meg, így csupán féléves volt, amikor édesapa nélkül maradt. Mazsi gyásza nem múlik, a gyermeke érdekében azonban mindent megtesz azért, hogy lelkileg megerősödjön. Felkészült arra, hogy neki magának kell megteremtenie mindazt, ami egy ideális családban két szülő dolga, mindemellett pedig minden szabadidejét a gyermekével tölti.

FOTÓ: BORS

Onyutha Judit

Idén júniusban derült ki, hogy az időjós két gyermekének édesapja, László szívrohamban elhunyt. Judit és László 2012-ben elváltak, az anyukának azóta új párja van, a volt férje elvesztése azonban rettenetesen megviselte.

Felfoghatatlan, ami történt! Judit volt férje, Laci elhunyt. A gyerekek édesapja váratlanul szívrohamot kapott – nyilatkozta a hot! magazinnak egy informátor. A pilótaként dolgozó 48 éves férfi tragédiájának semmi előjele nem volt, korábban viszont koronavírus-fertőzésen esett át.

Liptai Claudia

2020 január 4-én a budapesti Ferdinánd hídnál, az autójában lett rosszul Gesztesi Károly. A népszerű színészért hiába küzdöttek ötven percen át az orvosok, szívinfarktusban hunyt el. Öt gyermeket hagyott maga után, köztük egyetlen lányát, Gesztesi Pankát, aki Liptai Claudiával kötött házasságából született 2006-ban. Bár Károly és Claudia 2009-ben elváltak, végig baráti kapcsolatot ápoltak egymással, Claudiát pedig rendkívül megviselte a volt férje halála. Azóta mindent megtesz azért, hogy lányában életben tartsa az édesapa emlékét, a születésnapján pedig rendszeresen megemlékezik róla a közösségi oldalain is.

FOTÓ: BORS

Epres Panni

2020 júniusában hunyt el Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, akit mesébe illő szerelem fűzött feleségéhez, Epres Pannihoz. A házaspár évtizedeken át kitartott egymás mellett, két gyermekük született, Mór és Barka. Panni méltóságteljesen, csendben gyászolja a férjét, és mindeközben óriási lelkierőről tett tanúbizonyságot, hiszen mindent megtesz azért, hogy a gyermekei semmiben ne szenvedjenek hiányt. Imádott férje emlékét a mai napig életben tartja.

Liam Neeson

A brit színész 2009-ben, tizenöt év házasság után veszítette el feleségét, Natasha Richardsont, aki egy szerencsétlen síbaleset következtében hunyt el. Két gyermekük tizenkét- és tizenhárom éves volt a tragédia idején, Neeson pedig éveken át nem tudta feldolgozni élete szerelmének halálát. Natasha halála után hét évvel talált rá ismét a szerelem a színészre, de a hölgy kilétéről nem lehet semmit sem tudni.





Ezeket olvastad már?
Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás