Singh Viki szombaton lett 36 éves, amit egy poszttal ünnepelt meg. Az énekesnő az Instagram-oldalán őszintén elárulta, hogy kislányként hogyan képzelte el a felnőttkorát. Viki a bevallása szerint sok minden nem jött össze abból, amit elgondolt gyerekként, de ennek ellenére nem csügged.

„36… ez is eljött… és milyen hamar! Őszintén? Mikor kislány voltam, és álmodoztam a jövőről mindig arra gondoltam, hogy 25 évesen már 2 gyerekem lesz, és medencés álomházban fogunk élni életem szerelmével és kb. 10 kutyával… Szóval… azon kapom magam, hogy se ház, se férj (persze van egy csodás párom) se gyerek, és csak két kutyám van (MÉG)” – írta Viki a posztban, amiben azért azt is kiemelte, hogy bár nem úgy alakultak a dolgai, ahogyan azt elképzelte, mégsem érzi boldogtalannak magát.

A szülinapos sztár elárulta, hogy van egy furcsa szokása

„Állandóan kiguglizom a hírességek korát, mintha meg akarnám nyugtatni magam, hogy van még időm… Félve kérdem, hogy ezt a kényszeres korcsekkolgatást ugye más is csinálja???” – érdeklődött Singh Viki, aki azért elismerte, hogy az évek múlásával sikerült egyre jobban elfogadni saját magát.