Azokban a hetekben is sok részlet került nyilvánosságra a történtekről, Norbi és Réka is őszintén meséltek érzéseikről. Olyan részletességgel azonban még soha nem mesélt Réka arról, hogy mit élt meg aznap, mint most Hajdú Péternek a Frizbi műsorában.

Réka számára ma is az a legrosszabb érzés, hogy amíg ő a futópadon edzett, férje már magatehetetlenül feküdt a ház előtt a fal mellett, és bár rossz előérzete volt, ahelyett, hogy hallgatott volna a belső hangjára, inkább elhessegette a negatív gondolatait.

„Volt bennem egy rossz érzés, mert nem tudtam pontosan, hogy mikor ment el Norbi futni, de eltelt vagy másfél óra. Azt éreztem, hogy már haza kellett volna érnie, de elhessegettem ezt a gondolatot. Utólag már tudom, hogy ekkor már fél órája feküdt a garázs előtt magatehetetlenül” – mondta el Réka Hajdú Péternek.

Norbit és Rékát még jobban összekovácsolta ez a tragikus eset Fotó: Bors

Norbit és Rékát még jobban összekovácsolta ez a tragikus eset – Fotó: Bors

Végignézte férje emberfeletti küzdelmét

Később a biztonsági kamera felvételein végignézte férje emberfeletti küzdelmét az életéért – írja a Ripost. Norbi egy olyan helyen esett össze, amire nem lehetett rálátni a házból. A szomszéd szólt Rékának, hogy valami baj van. Mint kiderült, ő sem látta a fitneszgurut, de Rékáék kutyusa, Hacsi érezte, hogy valami baj van és beállt a szomszéd kapujába, hogy így hívja fel magára a figyelmet. Amikor Réka megtalálta a férjét, akkor már 45 perce feküdt tehetetlenül a fal mellett.

„A házunk be van kamerázva, onnan tudjuk, hogy Norbi addigra már 45 percet feküdt magatehetetlenül. Látszik, hogy megérkezik a házhoz futva. Majd próbálta beütni a kódot, de nem emlékezett rá. Többször próbálta, majd az látszik, ahogyan a feje bal oldalát elkezdi nyomogatni. Majd megtámasztja a jobb vállával a falat, de elvesztette a támasztékot és összezuhant a fal mellett” – mesélte a LifeTV stúdiójában Réka.