„Most nagyon rosszul érzem magam” – Tóth Gabi belebetegedett a negatív energiahullámba





Az énekesnő kendőzetlenül beszél arról, mennyire fáj neki, hogy az elmúlt hetekben olyan sokan bántották őt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.13.
bántás

Tóth Gabi úgy gondolja, álszentség lett volna a részéről, ha elment volna amellett, ami az elmúlt pár hétben történt vele. Az énekesnő a család.hu oldalon vezetett blogjában őszintén meséli el, miként élte meg az elmúlt időszak eseményeit.

„Én a hitemmel, az új klipemmel, az öltözködési stílusommal, a hajviseletemmel úgy gondolom, nem ártok senkinek, ennek ellenére olyan indulatokat váltok ki emberekből, ami teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan. Nő vagyok. Valakinek a lánya, a testvére, a felesége, az anyukája vagy barátja. Egy nő, aki sokáig kereste a helyét, aki próbálta kitalálni, miért érkezett erre a világra, és próbált megfelelni vélt vagy valós elvárásoknak. Nő, aki követett el hibákat és vélhetően még fog is, hiszen emberből van. Igen, „kedves” engem ócsároló, tökéletes, elfogadó, mindent (is) jobban tudó embertársaim… én is emberből vagyok. Vannak érzéseim. Ha úgy vesszük, jól végeztétek a küldetéseteket, mert most nagyon rosszul érzem magam, nagyon fáj ez a rengeteg támadás. De, ami a legjobban bánt, az az, amin a családom keresztülmegy” – írta a blogjában Tóth Gabi.

Krausz Gábor visszaszólt

Az énekesnőt sokan a legújabb videóklipje miatt is támadták. A nyomdafestéket nem tűrő írásokat küldő kommentelőknek Gabi férje, Krausz Gábor is üzent, de ő már nem volt olyan visszafogott.

A férjem, aki próbál megvédeni és néha kifordul önmagából a tehetetlen dühtől, a szüleim, akik kénytelenek elviselni, hogy a gyermeküket bántják, és szintén meg van kötve a kezük, mert ez már nem az óvoda, ahol bejöhetnek beszélni az óvónénivel, vagy „Pistikével”, hogy ne húzogassa a hajam uzsonna alatt. Fáj a szívem a testvérem miatt, aki utál konfrontálódni, de értem felvállalja, mert ő a nagy és erős nővérem. És akiért nem csak fáj, de megszakad a szívem, az a kislányom, aki semmiről nem tehet, aki tiszta, ártatlan kis angyal, és már most azzal kell szembesülnie, hogy anya gyakran sír, mert éppen elolvasott valamit, amit nem kellett volna, és amiben olyan igazságtalan bántás érte, amitől úgy érzi, hogy leforrázták és a szavak szinte belevágnak a húsába. Egy hét alatt szó szerint belebetegedtem abba a negatív energiahullámba, ami a nyakamba zúdult és ágynak dőltem” – árulta el az énekesnő.

Tóth Gabi teljes írását itt olvashatod el!





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás