Robert De Niro egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően megsérült az új filmjének forgatásán . A 77 éves színész a balesetet egészen váratlannak tartja, hiszen mindössze egyetlen lépéstől elszakadt az egyik izma a lábában és eszméletlen fájdalmai voltak.

Csak egyszerűen valamire ráléptem és összeestem. Elképesztő fájdalmat éreztem, szóval most rendbe kell majd hozatnom – mondta el a sztár, aki szerint ez amúgy normális, ha az ember öregszik, és jobb felkészülni a váratlan dolgokra.

Robert De Niro szerint az öregedéssel járnak a sérülések (Fotó: AFP)

De Niro éppen a Killers of the Flower Moon című filmet forgatja, ami elég nagy durranás lesz, hiszen Martin Scorsese rendezi és Leonardo DiCaprio is szerepet kapott az éppen készülő filmben. A film cselekménye David Grann megtörtént események alapján megírt regénye szerint készül, a történet egy FBI által vezetett nyomozásról szól, mely az 1920-as évek Oklahomájában zajlott. Szerencsére a meglévő információk alapján ez a szörnyű eset nem befolyásolja majd a forgatást, mivel nem mozog sokat a karakter, akit Robert megformál.