Az album felvételében a legendás csapat ismét Brendan O’Brian producerrel dolgozott együtt, akivel a 2008-as „Black Ice”, és a 2014-es „Rock or Bust” albumokat is rögzítették.

Az új évtizedre készen, az AC/DC 12 friss dalt rögzített a „Power Up” lemezhez, melyek mindegyike magán hordozza a csapat védjegyszerű hangzását, és egyedi stílusát.

A „Power Up” különböző kiadásokban érkezik az üzletek polcaira, és mindenki megtalálja köztük kedvencét, a legnagyobb rajongóktól kezdve, a bakelitgyűjtőkig.

A limitált kiadású „Power Up” gyűjtői doboz, egy igazi rajongói ereklye: egy gomb megnyomásával világítani kezd a dobozon a csapat ikonikus logója, miközben a beépített hangszórókból aShot In The Darkdöbbenetes erejű dallamai szólnak.

Ezt egészíti ki egy 20 oldalas könyv exkluzív fotókkal, az új album CD verziója, illetve egy USB töltőkábel. A limitált dobozon kívül a lemez elérthető lesz hagyományos CD-n, bakeliten, illetve különleges sárga és piros színű bakelitlemezen, valamint a digitális felületeken is.