Az év celebbotrányát Király Dávid Izmael robbantotta ki. A fiatal marketingszakember – aki Norbiék hirdetési ügyeinek egy részéért felel – úgy döntött, hogy utánanéz, kik állhatnak az Update-termékek hitelét módszeresen rontó, és a fitneszguru családját folyamatosan rágalmazó Facebook-oldal mögött – írja a Bors.

Ilyen egy poligráfos vizsgálat Fotó: shutterstock

Telefonszám a számlához kapcsolva

Dávid ezért megkereste a csoportot egy 100 ezer forintos hirdetési ajánlattal. Az egyik kamuprofil mögé bújó adminisztrátor – azaz az oldal egyik gazdája – örömmel fogadta az „ölükbe pottyant” pénzt, és megadott egy PayPal számlát, ahova az összeget várták. Az adminisztrátor által megadott PayPal-számlához azonban Dávid meglepetésére Béres Alexandra férjének a neve volt kapcsolva, illetve egy olyan telefonszám, ami személyesen Béres Alexandráé. Az egyelőre nem bizonyított, hogy a csoport mögött a fitnesziparban konkurenciának számító házaspár állna, azonban a történtek alapján jogos a felvetés, hogy közük lehet hozzá.

A Talk44 műsorában beszélt Schobert Norbi Fotó: Bors

A rendőrséghez fordultak

Norbi és Réka az első döbbenetből felocsúdva úgy döntött, hogy rendőrségi eljárást indítanak a személyiségi jogaik megsértése és az okozott gazdasági károk miatt, illetve azért, hogy tisztázzák, hogy nem történt-e valamiféle visszaélés Béres Alexandra és férjének adataival.

Amikor a műsorvezető rákérdezett, hogy mi fog történni, ha a nyomozás végén kiderül, hogy mégiscsak a fitneszkirálynő és férje állnak a csoport mögött, Norbin látszott, hogy csak nehezen tud úrrá lenni az indulatain.

A fitnesszguru a rendőrséghez fordult Fotó: Knap Zoltán (BORS)

Pert akaszt a nyakukba

„Hát, ha ez fog történni, akkor szörnyű nagy pert fogok a nyakukba akasztani. Én leszek a legrosszabb álmuk!” – ígérte, majd hozzátette, örülne, ha Alexandra alávetné magát egy poligráfos hazugságvizsgálatnak.

Én örülnék, ha eljönne Szandra egy poligráfos vizsgálatra” – fogalmazott. Majd hozzátette: „Úgy találkoznék bármelyik adminisztrátorral face to face! Fú, de megverném bármelyiket, ha egyszer elém áll…” – fűzte tovább a gondolatait a fitneszguru.

A Bors megkereste Béres Alexandrát, hogy reagáljon az elhangzottakra: „Továbbra sem a médiában szeretném rendezni ezt a rágalmazást” – fogalmazott a fitneszedző.

Béres Alexandra a média kihagyásával rendezné a rágalmazási ügyet Fotó: Bors

További bizonyítékokat ígér Norbi

Schobert Norbi a műsorban beszélt egyéb, általa megingathatatlannak tartott bizonyítékairól is. Azt, hogy ezeket a bizonyítékokat mikor kívánja a nyilvánosság elé tárni, mik lesznek a következő lépései az ügyben és hogy mekkora összegre kívánja beperelni a mocskolódó netes oldal mögött állókat, kiderül a Talk44 következő műsorából, amelyet szombaton 18 órakor láthatnak a nézők Ábrahám Róbert Youtube-csatornáján.