„Próbáltak kicsinálni, egyszerűen semmitől sem riadtak vissza” – sokkoló vallomás a magyar műsorvezetőtől





Ki gondolná, hogy gimnazistaként a poklok poklát kellett átélnie Börcsök Viktóriának.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.14.
zaklatás

Az egész országot megrázta a hír, miszerint egy 16 éves gimnazista képtelen volt feldolgozni társai zaklatását, ami miatt öngyilkosságot követett el. A 16 éves Gábor, bár az iskolába elindult, az oda tartó buszra azonban már nem szállt fel. Egy nappal később találták meg a holttestét.

A megrázó eset kapcsán megszólalt Börcsök Viktória is, aki kamaszként szintén átélte az osztálytársak verbális bántalmazását.

„Biztosan mindenki hallott Gáborról, aki 16 évesen kioltotta a saját életét, mert nem bírta elviselni az iskolai zaklatást. Nos úgy érzem, hogy nem maradhatok csendben. Én is hasonló cipőben jártam anno, amikor gimnáziumba jártam. Eleinte szépen ellavíroztam a suliban, de aztán valahogy célponttá váltam. Onnantól kezdve pokol volt számomra iskolába menni, rettegtem, hogy ma mivel fognak megalázni, rengeteg pletykát, hazugságot terjesztettek rólam, nyilvánosan csúfoltak, kinevettek. Mindenkit ellenem fordítottak azok a bizonyos lányok…akiket csak tudtak. Bármit tettem ellenem fordították, próbáltak teljesen ellehetetleníteni, tönkretenni” – írta Instagram-oldalán a műsorvezető.

Nem volt határ

„Olyan messzire mentek, hogy éjszaka hívogattak nagyobb vizsgák előtt, és próbáltak kicsinálni lelkileg. Úgy éreztem, hogy lassan sehol sem vagyok biztonságban, egyszerűen semmitől sem riadtak vissza. Még az előrehozott érettséginknél is felkeresték az illetékes tanárt, és azt hazudták neki, hogy én csaltam és buktasson meg. De hosszasan sorolhatnám, hogy milyen szörnyűségeket tettek velem, azok az emberek, akiket egykor a barátaimnak hittem…. ” – olvasható a megrázó vallomásban.

Ez nem vicc, ez nagyon fájhat

„Azóta sem tudom felfogni, hogy emberek miért tesznek ilyet?! Ez a poszt azért született, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy 32 évesen is fájnak ezek az emlékek, és talán sosem fogom tudni majd feldolgozni. De én megmenekültem, időben lettem ebből a mérgező környezetből kiszakítva. Kérlek benneteket, hogy Ti ne legyetek ilyenek, ami nektek vicc, az másnak egy tőrdöfés. A verbális bántalmazás ugyanolyan, mint a fizikai, ha a lelked meghal, Te sem bírod tovább. Nekünk, szülőknek pedig óriási a felelősségünk, hogy megtanítsuk a gyerekeinknek, hogy ilyet ne tegyenek, és hogy felismerjük, ha bajban vannak. Legyetek elfogadóak!” – kéri posztjában Börcsök Viktória.

 





Ezeket olvastad már?
Azt beszélik, ő lehet III. Károly király utódjának legfőbb tanácsadója

Azt beszélik, ő lehet III. Károly király utódjának legfőbb tanácsadója

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás