A nagyközönség újra és újra felfedezi magának a színésznőt, ő az ország Janka nénije. Lapunknak most arról mesélt, hogy végre ő is láthatta gyermeke új otthonát. Erzsit elvarázsolta az a mesevilág, amelyet a lánya teremtett a kis birodalmából.

Végre itthon az én drágám! Vett egy házat, amit az ízlésének megfelelően átalakított. El voltam ájulva a gyönyörűségtől, olyan istenieket főzött! Minden olyan paradicsomi volt! Olyan nagyon büszke vagyok rá és olyan boldog! – kezdte a hot!-nak a művésznő, aki elárulta, hogy néhány dologban rá ütött a lánya. – Ízlésben is hasonlítunk és temperamentumban is. Ha valamibe belefog, akkor addig nem nyugszik, amíg meg nem csinálja. És hát olyanokat művel, hogy elájultam: gyalul, csiszol, lakkoz! Minden ilyesmit maga készít el.

Heni végre magára talált

Úgy tűnik, a színésznő lánya számos megpróbáltatás után végre megtalálta a helyét.

Egyszerűen hazavágyott. A gyerekei apjától elvált, mert egy mániákus, beteg ember: a féltékenység olyan fokán volt, ami kezelhetetlen, talán még orvosilag is. Azonban amikor öt évvel ezelőtt a második férje meghalt, valahogy otthontalanná vált. Hazajött, aminek nagyon örültem, de azt végképp nem gondoltam, hogy az én városi gyerekem vidékre megy, és boldog lesz. Leéltem egy életet egyedül, és tudok is egyedül élni. De tudom, hogy ő nem. Mégis kiegyensúlyozott, de azért azt szeretném, ha találna magának valakit – árulta el Erzsike.

Heni nem mindig tudta kezelni az édesanyja ismertségét, erről is mesél az ország Janka nénijének lánya a csütörtöki Hot! Magazinban.