Oszvald Marika: Nagyon rossz érzés, ha csak az akarásod visz előre, de a tested ellenáll





Oszvald Marikának az utóbbi időben meggyűjt a baja az egészségével, izomrostszakadása is volt. Marika unokája miatt erőt vett, és meggyógyította magát egy természetes módszerrel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.16.
elképesztő akaraterő

Igazi élet- és vízimádó Oszvald Marika! Ha van egy kis szabadideje, kihasználja a jó idő minden percét, azonnal beugrik gödöllői háza medencéjébe, de a szomszéd gyerekek is állandó vendégek nála, így a szünidő alatt folyton kacajuktól volt hangos az udvar. Marika amúgy is a kertjében tölti a legtöbb időt, imádja gondozni a növényeit. Nemrég azonban pihenőre kényszerült, komoly ízületi fájdalmakkal küzdött és lesántult, de megrázta magát, és az ízületi bajok felett is diadalmaskodott.

Fotó: Metropol

„Sajnos nemrég be kellett látnom, hogy elkoptattam a csontjaimat, amihez jött egy izomrostszakadás. Tudtam én, hogy a velem egykorúakat utoléri a baj előbb vagy utóbb, de így is megrázott, csak sántikálni tudtam. Amikor az ember húzza maga után a lábát, nem tud aktív lenni. Nagyon rossz érzés, ha csak az akarásod visz előre, de a tested ellenáll, amikor egyszerűen nem tudsz teljesíteni. Nem volt más választásom, mint bármi áron, de összeszedni magam, hiszen helyt kell állnom a színpadon, a kertben és az unokámnál is, aki hamarosan szaladgálni fog, és bizony akkor majd futkosni akarok utána! Így elkezdtem egy ízületregeneráló gyógynövénykúrát, ami elmulasztotta a bajaimat, és megszűnt a fájdalmam. Csupa olyan gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító van a napi adagomban, amit már időszámításunk előtt is használtak, egyiptomi és kínai receptúrákban. Nekem is segített, így mostanra elmúlt a fájdalom, megszűnt a gyulladás, nem kell minden lépésnél figyelnem, a kertem is ragyog” – mondta Marika, aki boldog attól, hogy újra könnyen mozog.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás