A Marvel nem bízta a véletlenre az Örökkévalók forgatását, és igyekezett mindent úgy intézni, hogy a legkevesebb információ szivárogjon ki az Örökkévalókról. Több színész is mesélt róla, hogy milyen óvintézkedések övezték a forgatások minden napjait. Többen azt mondták, hogy néha ez az egész már-már frusztráló is volt, hiszen még a film sztárjai sem tudták igazán, hogy mi történik éppen a cselekményben.

Mind Salma Hayek és Lauren Ridloff is őszintén mesélt a Marvel intenzív biztonsági intézkedéseiről, köztük egy férfiról, aki mindig az éjszaka közepén érkezett meg hozzájuk a szkriptekkel.

„Volt egy kabátos férfi – ezt nem én találom ki, esküszöm, hogy nem tréfálok – ez a férfi este 11 -kor átjött a házamba és átnyújtotta egy borítékban az új forgatókönyvek lapjait. Le kellett cserélnem őket a régi forgatókönyv oldalakkal. Aztán csak elment az éjszakába. Elég rejtélyes volt az egész” – mondta Lauren az Elle -nek adott interjújában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eternals (@eternals) által megosztott bejegyzés

A színésznő egészen mókásan fogadta ezt az egészet, ellenben Salma Hayekkal, aki még meg is sértődött egy kicsit.

„Megijesztett, és dühös voltam emiatt. Nem akarták, hogy megtartsam a forgatókönyvet. Csináltam a régire jegyzeteket és mindet elvették. Adtak nekem egy másikat, de a régit elvitték. Szeretem megtartani a cuccaimat – magyarázta Salma, aki utána hozzátette, hogy picit még meg is sértődött a dolgon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eternals (@eternals) által megosztott bejegyzés

Salma egyébként próbált a férjének elmesélni egy-egy részletet, de egész egyszerűen nem tudta szavakba önteni azt amit a forgatáson látott, tapasztalt.