Nita Marie, a 45 éves amerikai modell állítja, minden nap eljut a csúcsra, mert így marad fiatalos. Szerinte mindenkinek követnie kellene ezt a szokást, függetlenül attól, hogy a partnerrel, vagy egyedül történik a kielégülés.

A modell azt ajánlja, hogy a szex vagy az önkielégítés váljon ugyanúgy a mindennapok részévé, mint a zuhanyzás vagy a fogmosás. Szerinte, az esti csúcsra jutás a pihentető alvás legjobb módja. Arra hivatkozik, hogy az orgazmus során felszabadulnak az agyban a boldogsághormonok, amik ellazítják az embert.

Emellett felszabadul a szervezetben a HGH növekedési hormon is, amely serkenti a kollagénképződést, így segítve elő a fiatalos külső megőrzését. A hölgy a gyakorlatban is tapasztalja az előnyöket. Úgy érzi, mióta így él, azóta könnyebben koncentrál feladataira, valamint a havi ciklusa is rendszeresen és fájdalommentesen jön meg.

A csúcspont után mindig úgy érzem, hogy az agyam egy jó tavaszi tisztaságot kapott, különösen reggel. Utána úgy érzem, hogy igazán készen állok arra, hogy elkezdjem a napot, és mindenre koncentráljak, amire szükségem van – ez jobb, mint bármelyik kávé, hogy felébresszen!” – vallotta Nita Marie.