RETRO RÁDIÓ

Korda György így köszöntik a hölgyeket





Március 8-án, a nemzetközi nőnapon sokan gondolnak feleségükre, kedvesükre, édesanyjukra az urak közül. Ismert magyar sztárjaink most felköszöntötték a Metropol olvasóit, Korda György pedig elárulta, miért is imádja rendületlenül feleségét, Balázs Klárit.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.03.08.
Schmuck Andor korda györgy Zámbó Árpy Nőnap

Mindig is szerette, de 42 éve bír igazán nagy jelentőséggel a nőnap Korda György számára. A népszerű énekes ugyanis azóta él boldog házasságban Balázs Klárival, aki a legfontosabb és egyetlen hölgy az életében. Így minden évben kiemelten készül a nőnapra, jóllehet, nem csupán március 8-án lepi meg a feleségét apró figyelmességekkel.

Egész életemben nagyon tiszteltem és becsültem a nőket, hiszen mi, férfiak rengeteget köszönhetünk nekik. De az utóbbi két évben, a koronavírus okozta helyzetben mindez még jobban felértékelődött bennem. Láttam Klárikát, ahogy nap mint nap tevékenykedik, főz, mos, takarít, tereget, miközben be voltunk zárva a házba és aggódtunk az egészségünkért és az emberiségért. Nagyon sokat köszönhetek neki, mert ő az, aki igazi életet hoz az otthonunkba – fogalmazott a Metropolnak Korda György, akitől felesége, Balázs Klári vette át a szót.

Gyuri tényleg nagyon romantikus típus, mellette mindennap királynőnek érezhetem magam. Rendszeresen meglep apróságokkal: virágcsokorral, a kedvenc répatortámmal vagy egy üveg illatos parfümmel. A házasságunk titka, hogy soha nem unjuk meg egymást: hiába telt el már több mint négy évtized, a mai napig imádunk beszélgetni egymással! Az ajándékoknál milliószor többet ér számomra, amikor Gyurival elvonulhatunk a világ elől, kikapcsolhatjuk a telefonunkat és órákon át csak beszélgetünk, feltárva a lelkünk legmélyebb gondolatait, érzéseit – mondta el Balázs Klári.

De vajon mit üzen Korda György a Metropol hölgyolvasóinak a jeles nap alkalmából?

– Azt, amit a pandémia óta minden koncertem végén mondok: köszönöm a hölgyeknek, hogy kitartottak mellettünk ennyi ideig. És csak egyetlen kérésem van feléjük minden férfitársam nevében: szeressenek minket fiúkat úgy is, ha rosszak vagyunk! – idézte egyik nagy slágerét az előadőművész.

Fotó: Dombóvári Tamás / Bors
Fotó: Dombóvári Tamás

Zámbó Árpy

Az énekes imádja a gyengébbik nemet, és ezt nem csupán nőnapon mutatja ki. Rendszeresen vásárol virágot a szeretteinek, és ez nőnapon sincs másként. A Metropol olvasóit a tőle megszokott gálánssággal köszöntötte fel nőnap alkalmából!

A déli felkelő nap ékeskedjék az összes csaj felett! Nekünk, férfiaknak nemcsak ezen a napon kell kimutatni a hódolatunkat és a hálánkat, hanem az év minden napján! Én igyekszem eszerint élni – fogalmazott Árpy, aki azért hozzátette: örül, hogy az utóbbi években a férfinap és az apák napja is egyre jobban elterjedt ünnepek lettek.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Schmuck Andor: Minden nap nőnap!

A népszerű politikus rendkívül tiszteli a női nemet, de úgy véli, nem csupán ezen a napon kell őket elismerni.

– Véleményem szerint nőnapon a hölgyeket nem köszönteni kell, hanem éltetni őket az év háromszázhatvanöt napján! Csodálni kell őket, mert ha ők nem lennének, akkor mi, férfiak sem lennénk. Miközben ők dolgoznak, még el is látnak minket, ők az egyetlenek, akikre valóban számíthatunk. Üzenném a férfitársaimnak: jegyezzék meg, a hölgyekkel szemben vagy igazuk van, vagy boldogok lesznek! – mondta el a Metropolnak mosolyogva Andor. – Nálunk, a kedvesemmel minden nap a csodálat napja. Kényeztetem őt, mindent megadok neki, de nem csak ezen a napon! De ez nem Valentin-nap, nem csupán a szerelmünkre kell gondolni, hanem az édesanyánkra, nagymamánkra is. Adjuk vissza nekik azt a szeretetet, amit kaptunk tőlük! – fejtette ki a véleményét a politikus.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

 





Ezeket olvastad már?
Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás