A nem mindennapi felvételek, amelyek a The Sun című brit napilap birtokába jutottak, egy fényűző Las Vegas-i étteremben készültek Nicolas Cage-ről, aki úgy tűnik, ott folytatja botrányait, ahol azt abbahagyta.

Az éttermi dolgozók szerint a leopárdmintás nadrágot viselő színész drága whiskyt ivott, és több feles tequilát is felhörpintett, melyektől ingerült lett. A videó tanúsága szerint Cage-nek azzal is meggyűlt a baja, hogy a papucsát felvegye. Később ordítozni kezdett. A lap azt írja, a felvétel szeptember 13-án, azaz múlt hétfőn készült.

  „Éppen a bárnál voltunk, amikor észrevettük őt. Először azt hittük, csak egy nagyon részeg hajléktalan férfi az. Lesokkolódtunk, amikor kiderült, hogy Nicolas Cage ücsörög ott, leitta magát a sárga földig, össze is kapott az étteremben dolgozókkal. Ingatag lábakon állt, mezítláb mászkált, a rengeteg whisky és tequila megtette a hatását. Ordibált az emberekkel, verekedni próbált, mire megkérték, hogy távozzon. Annyira részeg volt, hogy alig bírta felvenni a papucsát, úgy kellett kivezetni őt” – magyarázta a The Sunnak egy a neve elhallgatását kérő informátor az eset kapcsán.