Egy féktelen kanbuli jól illik egy balhés rapper életmódjához, a tomboló koronavírus-járványban utazni azonban nem okos dolog. Nagy Feró szerint egyenesen őrültség.

Sztárnyaraló körkép

Irány Dominika! (fotó: Bors)

Sokak zsebében nyílik ki a képzeletbeli bicska, amikor azt látják, hogy a pandémia kellős közepén, napi 300 körüli halálozási számok árnyékában, egzotikus utazáson vesznek részt a hírességeink. Az indulatokat egyfelől az váltja ki, hogy a nyaralni vágyó sztárok látszólag fittyet hánynak az utazási korlátozásokra, másfelől több híresség az utazók közül hónapok óta azzal haknizza végig a sajtót, hogy megszűnt minden bevételi forrása, egy vasat sem keresnek immár egy éve – emlékeztet a Bors.

A polgárpukkasztó viselkedés lassan tendencia lesz, megjárta Dubajt Cooky családostól, Dobó Ági szépségkirálynő, Zimány Linda, Lotfi Begi és Vasvári Vivien. De nem csak az Arab Emirátusok népszerű célpont: Rubint Réka és Schobert Norbi például a Maldív-szigeteken jártak, és Berki Krisztián is nyaralt már ott.

Curtis itthon hagyta szerelmét

Barnai Judit itthon maradt (Fotó: Földi Imre/Nemzeti Sport)

Dominika is kedvelt nyaralóhely, ott most éppen Curtis sütteti a hasát egy népes baráti társaság kíséretében. Az ő utazása azonban még a fent említett hírességek útjaihoz képest is rendhagyó, hiszen két furcsa dolog is van benne: az egyik, hogy a járvány kellős közepén indul útnak, a másik, hogy a barátnőjét, akivel dúl a szerelem, és aki miatt elhagyta a gyerme­ke édesanyját, itthon hagyta.

A Bors utánajárt, Barnai Judit győri kosárlabdázónak ma, vagyis szerdán bronzmeccse lesz itthon, így ő biztosan nem utazott el Curtisszel.

Bár jelenleg az utazásokat minden ország és légitársaság koronavírusteszthez köti, nincs a földön olyan ember, aki felelősséggel azt tudná mondani, hogy nincs veszélyben az, aki utazik, illetve nem hordják a vírust országról országra a világjárók.

Nagy Feró szerint felelőtlenség ebben az időszakban utazni

Nagy Feró: Egyszerűen őrült, aki most külföldre utazik (fotó: Bors)

Nincs ezen mit szépíteni, egyszerűen őrült, aki most külföldre utazik! Hiába van negatív tesztje, hogy számol el a lelkiismeretével, ha véletlenül megfertőz valakit? – kérdez vissza a zenész, majd így folytatja: – Én a világjárvány kezdete óta igyekszem vigyázni magamra és a környezetemre is. Bár már be vagyok oltva, mégsem tervezek sehová utazni, maximum a szomszéd faluba megyek, Csomádra, oda is csak maszkban. Szerintem most nem olyan világot élünk, hogy az legyen a legfontosabb, hogy utazzunk ide-oda… hogy hozzuk-vigyük a járványt a világban. Fegyelmezettségre lenne szükség, és egy kis önzetlenségre. A lemondással most életeket menthetünk, és ennél nincs fontosabb.