RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő kérdés! Mihalik Enikő tabukat döntöget





A sztár a vlogjában egyre több mindent árul el az életéről. Követői már olyan dolgokat is megtudhattak, mint hogy férjével drágább biztosításuk van Amerikában, illetve hogy a modell hogyan tervezi a szülést.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.29.
szülés

Mihalik Enikő legújabb videója elején bemutatkozik, majd elárulja, hogy ez inkább saját magának szól, hiszen egyre szétszórtabb.

Az emlékezetével kis probléma van

„Igazából nem is nektek akarok bemutatkozni, hiszen ti valószínűleg tudjátok, hogy kinek a videójára nyomtatok rá. Inkább magamat próbálom emlékeztetni” - mesélte a modell - „Nagyon “heavy mommy brainben” szenvedek, azaz mindent elfelejtek, valamelyik nap például a legjobb barátnőm nevét. Most léptem be a kilencedik hónapba és nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én inkább érzem úgy magam, mint egy nehezen mozdítható tank vagy bálna, mintsem ember”.

Számos érdekességet árul el a sztár az életéről (Photo by Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Csak természetesen

- A dulákkal kapcsolatban az a tévhit áll fent, hogy akkor én biztosan itthon fogok szülni és leteszünk ide egy kádat és akkor a vízben szülöm meg a kisbabámat, de nem. Ildi egy abszolút modern dúla. Én kórházban szeretnék szülni és ő ott lesz velem. Balomon a férjem, a jobbomon Ildi. Ők egymást és engem fognak majd segíteni a szülésben. Ildi azért is lesz jó, mert ha a kedves férjemet elküldöm az isten háta mögé,meg vissza, akkor Ildi lesz, aki elmagyarázza majd neki, hogy ez teljesen normális - mesélte Enikő, aki hangsúlyozta, hogy erre egyébként már elkezdett mindenkit felkészíteni, mert tudja, hogy biztosan ki fog magából kelni.

- Természetes szülést tervezek, azaz fájdalomcsillapítás és érzéstelenítés nélkül. Ne nevessetek, tudom, hogy most mit gondoltok, de úgy vagyok vele, hogy most így indulok neki a szülésnek, aztán ki tudja, pár óra fájdalom és vajúdás után lehet, hogy térden állva fogok könyörögni az orvosnak, hogy adja be az epidurálist - mesélte el Mihalik Enikő az igen csak őszintére sikerült vlogjában.

A modell egy olyan témát is előhozott, amely bár nagyon fontos, és minden szülő nőt érint, mégis a legtöbben nem mernek róla beszélni.

Mihalik Enikő egy korábbi vlogjában / YouTube

Különös kérdés

“Egyébként ti mit csináltatok odalent a szőr szituációval? Ugyanis bármerre pakolgatom a hasamat hetek óta, egyszerűen nem látok el odáig, nem is érek el odáig és azon gondolkodtam, hogy vajon ciki szőrösen szülni menni? A gyanta most szóba sem jöhet. Aki nyolc hónap terhesség után engem gyantával akar gyötörni, azt égő fáklyával fogom elkergetni. Úgyhogy jöhetnek a tippek, hogy ilyenkor mi a rutin?” - mondta Enikő. A különös segélykérésre egyébként nagyon sok követője válaszolt, illetve még tanácsot is adott a kismamának.

 





Ezeket olvastad már?
Itt az újabb szexbotrány: drogos orgiára hívta a hollywoodi színésznőt a királyi család egyik tagja

Itt az újabb szexbotrány: drogos orgiára hívta a hollywoodi színésznőt a királyi család egyik tagja

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás