Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása váratlanul érte nagyérdeműt, mivel előtte többször is felröppent a lánykérés és esküvő híre. Sokan eleinte el sem akarták hinni, hogy a két sztár már nem alkot egy párt, előtte annyira boldognak mutatták magukat a külvilág felé.

A kapcsolat végére egy eldurvult veszekedés tette a pontot. Shane ugyan próbálta visszanyerni Zsófi szerelmét, de az már hallani sem akar róla, olyannyira nem, hogy közös fotóikat is levette Insta-oldaláról.

Zsófi a szakítás óta adott első interjújában elárulta, hogy jó ideje „kettős életet élt”, az Instagramon más képet mutatott magáról, mint ahogy legbelül érezte magát – írja a Bors a Joy magazinra hivatkozva.

A magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem” – fogalmazott a műsorvezetőnő.
“A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem lefontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják” – fejtette ki a műsorvezetőnő, hozzátéve: a médiában töltött 14 év távolságtartóbbá, zárkózottabbá tette.

Az eljegyzés a felbontásáról elmondta, hogy szívesen kiírta volna, hogy bár mosolyog a képen, jól néz ki, de belül rosszul érzi magát.

Az elmúlt években emojikkal kommunikáltam. Sokszor megírtam egy-egy hosszú posztot, akár gyereknevelés, anyaság, párkapcsolat, akár karrier témában, vagy éppen a világ történéseivel kapcsolatban, de aztán inkább töröltem. Tudatosan fogom vissza minden megnyilvánulásomat, nem szeretnék plusz felhajtást” – magyarázta.