Mint arról a Metropol is beszámolt, egy ausztrál férfi azt állítja, hogy Károly herceg törvényen kívüli fia. Az 55 éves férfi meglepő bizonyítékkal rukkolt elő, ám a palota nem foglalkozik az állításaival. Most bírósághoz fordult, és DNS-tesztet követel.

Az Ausztráliában élő Simon Dorante-Day évek óta azon fáradozik, hogy bebizonyítsa: ő Károly herceg és Kamilla házasságon kívüli, eltitkolt gyermeke. Az 55 éves ausztrál férfi 1966-ban született, mikor Károly és Kamilla a késő tinédzser éveikben jártak. Dorante-Day állítása szerint egy brit házaspár fogadta őt örökbe. A történetből annyi bizonyosan igaz, hogy a férfit örökbe fogadták, és a nem biológiai nagyszülei valóban a királynő alkalmazásában álltak.

(Fotó: AFP)

„A nagyanyám, aki a királynőnek dolgozott, számos alkalommal mondta nekem, hogy én Kamilla és Károly fia vagyok. Nem csupán utalgatott rá, hanem kijelentette” – nyilatkozta korábban Dorante-Day.

A dolog nyilvánvalóan nem tét nélküli, hiszen ha bebizonyosodna Simon igaza, Vilmos herceg helyett ő lenne a második a brit trónöröklési sorrendben. Az állításai azonban gyenge lábakon állnak, ezért most újabb módon bizonyítaná az igazát: a Facebookra töltött fel egy fotót, ami szerint a fia, Liam és a királynő megszólalásig hasonlítanak egymásra – írja a Ripost.

Íme a megdöbbentő fotó a férfi fiáról és a fiatal II. Erzsébet királynőről:

One of the followers in the page spent a fair amount of time today contrasting and comparing some Images 😲 Wow…

Posted by Simon Charles Dorante-Day on Tuesday, April 20, 2021