Megható dolgot tett lányáért Hosszú Katinka édesapja





Nem először érkezik védelmezőként édesapja Hosszú Katinka mellé. A háromszoros olimpiai bajnok kiválóság gyengébb eredménnyel kezdte a hazai bajnokságot, a papa pedig azonnal kocsiba ült, és meg sem állt Debrecenig.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.22.
éles verseny

A Tokióban úszott idejével, hat másodperccel elmaradva korábbi világcsúcsától kezdte 200 méter vegyesen az országos bajnokságot Hosszú Katinka. A második hely után – itthon ritkán kapott ki – ő is kereste az okokat, miért úszik most gyengébben – írja a Bors.

Keveset versenyeztem, Tokió után ez volt a második nagymedencés. Továbbra is látszik, hogy nekem mi hiányzik a legjobban – de azon dolgozom, hogy a világbajnokságra rendben legyek – mondta a futam után Katinka.

Edzője, Gelencsér András a lapnak röviden annyit mondott, hogy csak a júniusi világbajnokság után szeretné értékelni tanítványát.

Ami biztos, hogy családjától minden támogatást megkap Katinka. Vőlegénye, Máté Debrecenben is ott van vele, és tegnap már édesapja is a helyszínen szorított. Az egykori válogatott kosárlabdázó, Hosszú István a szerdai nap ült kocsiba, s Bajáról meg sem állt a viadalig.

Ott a helyem a lányom mellett – mondta röviden a Borsnak Hosszú, aki nem először nyújt kritikus helyzetben támaszt a bajnoknőnek.

Magánéleti és szakmai válságai idején is védelmező édesapaként volt jelen Katinka oldalán. Elkísérte őt az Év Sportolója- gálára nem sokkal azután, hogy Katinka elköltözött Shane Tusuptól. Tavaly nyáron pedig a balul sikerült olimpia után Katinka azonnal Bajára ment szüleihez, hogy távol a világ zajától és a szurkolók kritikájától töltődjön fel.

Az év elejéhez képest javul a formája – mondta a Borsnak a 60 éves Hosszú István, aki nem tudja megjósolni, hogy Katinka korábbi ígéretét betartja-e, azaz 100 világversenyes érmet gyűjt be, mielőtt visszavonul. – Drukkolok neki nagyon, hogy ez sikerüljön.

Katinka folytatta szereplését az ob-n, de azt ő is elismeri, már sokkal kevesebbszer áll rajtkőre. Korábban szinte egyetlen számot sem hagyott ki, idén pedig már csak naponta egy döntőre jelentkezett be. Ő azt vallja, addig úszik, amíg élvezi, a budapesti világbajnokság után jó eséllyel mindenki okosabb lesz vele kapcsolatban.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás