Az senki számára nem volt titok, hogy Meghan Markle és Katalin hercegné nem szeretik egymást túlságosan, sőt az is, hogy mennyire feszült a viszony a királyi család és a Kaliforniában élő családtagok között.

A királynő körül tevékenykedő szakemberek ezért nem kockáztattak, és úgy intézték, hogy a Szent Pál-katedrálisban a királynő tiszteletére tartott istentiszteleten Harry és Meghan ne üljön Vilmos és Katalin hercegné közelében, sőt arra is ügyeltek, hogy a két pár félórás különbséggel érkezzen a helyszínre. Ez persze azt is jelentette, hogy míg a család többi tagja az első, ők csak valahol hátul, a második sorban ültek, amit Harry biztosan nehezen nyelt le a Daily Express beszámolója szerint.

A szemfüles jelenlévők szerint azonban Meghan nem bírt magával és sikerült eleresztenie egy megvető fejbiccentést és egy gúnyos félmosolyt, ami máris körbejárta a brit sajtót.

Harry és Meghan két gyermekükkel együtt nem is várták meg a négynapos ünnepségsorozat végét, már jóval hamarabb visszamentek az Egyesült Államokba. A The Mirror szerint már a levegőben voltak a tengerentúlra, amikor a vasárnapi, látványos felvonulás kezdetét vette Londonban.