Meghan Markle nagybátyja 82 évesen hunyt el és soha nem találkozhatott Harry herceggel. Mike Parkinson-kórral küzdött, ami az utóbbi években fokozatosan egyre súlyosabbá vált – írta meg a The Sun több forrásukra hivatkozva.

A férfiről senkinek egy rossz szava nem volt, sőt sokan állítják, hogy az életében nagy szerepe volt a szeretetnek és kedvességnek.

Mike kedves, szelíd, halk beszédű öregember volt” – mondta el egy forrás a külföldi lapnak .

Mindig örült, amikor Meghanról kérdezték, de leginkább a néhai feleségéről akart beszélni, annyira szerette és hiányolta őt” – tette hozzá az informátor.

Sokan leszólították az idős férfit, hogy halljanak valami hírt a királyi udvarról, és ő mindig kedvesen és büszkén mesélt Meghanról, de azért ő sem mindig értett egyet a páros újabbnál újabb botrányaival.

„Általában csak kuncogni kezdett, és azt mondta: Azt hiszem, nem mindenkinek van egy hercege a családban! ” – idézte az elhunyt nagybácsi mondását egy az öreghez közel álló ember, aki hangsúlyozta, hogy Mike nagyon csalódott volt, mert soha nem találkozhatott Harryvel.

A férfi halálának híre a sors különös fintora, hiszen pont akkor történt, amikor Harry éppen hazalátogatott. A herceg ugyanis a napokban tért vissza az Egyesült királyságba, hiszen elhunyt édesanyja születésnapja alkalmából egy szoboravatáson vesz részt.