Végre el jött az idő, hogy Bereczki Zoli és Rúzsa Magdi elmesélje milyen volt fél éven át titkolózni és titokban együtt dolgozni. Bereczki elárulta, hogy a Csillagtérkép című dal az ő szerzeménye, és a szöveget Palya Bea írta.

Amikor elkészült a szöveg, már akkor éreztük, hogy egy nagyon különleges dolog született, azonban még hiányzott belőle egy női hang, ami elemi erejű és lendületes. Azonnal Rúzsa Magdira gondoltam, aki hezitálás nélkül igent mondott a felkérésre” – írja a Ripost a Bors információi szerint.

Rúzsa Magdi, Bereczki Zoltán

Fantasztikus volt a közös munka (Fotó: Bors)

„Érdekes, hogy a dal szövegének megszületése után Palya Bea azt mondta nekem, hogy figyeljem meg, a Csillagtérkép, ami szerelemvárásról szól, hozza majd meg számomra a szerelmet. Nevettünk rajta, aztán januárban tényleg megtörtént. Döbbenetes” – teszi hozzá az énekes, majd így folytatja: „Nagyon jól működött Magdival a közös munka, akivel ez az első duettünk, de nem az első közös munkánk. 2010-ben mindketten részt vettünk az Összefogás dala az árvízkárosultakért műsorban.”

A szívhez szóló duetthez kedden forgattak a sztárok egy klipet is, a zenés kisfilm premierje december elején lesz. Élőben Be­reczki karácsonyi koncertjén, december 21-én a MOM Kultban láthatja a két énekest a közönség.