Rebel Wilsonnak ijesztő kalandban volt része Afrikában: pár másik nővel együtt fegyveresek rabolták el, egy éjszakán keresztül fogva tartották.

A Hát nem romantikus? és a Csaló csajok sztárja, Rebel Wilson a Straight Talking című műsorban mesélte el, hogy egyszer elrabolta néhány fegyveres férfi.

Egy csapat nővel vágtak át kocsival Mozambik néptelen vidékén, amikor egy másik kocsi került melléjük, tele fegyveresekkel. A férfiak leszállították és egy házba terelték őket, ahol egész éjjel fogva tartották mindannyiukat.

Wilson próbált nyugodtan viselkedni, elmondása szerint afféle vezéralakká is lépett elő a csoportban, azt javasolta például a nőknek, hogy éjszakára fogódzkodjanak egymás karjába, nehogy valamelyiküket észrevétlenül elvigyék az elrablóik.

Végül a csoport egyik tagjának sem esett bántódása, reggel elengedték őket. „A kocsijuk kész van, indulhatnak” – mondták nekik a fegyveresek, amiből a színésznő arra következtetett, hogy valamit elrejtettek az autójukban, csempészéshez használták fel őket. Így keltek át végül a dél-afrikai határon, pontosabbat sosem tudtak meg arról, hogy mire volt jó az elrablásuk.

Nagy átalakulást és szerelmet is hozott az óév

Mint arról korábban beszámoltunk, az eddig leginkább duci lányról szóló szerepekben alakító Rebel Wilson majd 20 fölös kilótól szabadult meg tavaly, ráadásul a szerelem is rátalált, párja a milliárdos és nem mellékesen nagyon jóképű Jacob Busch.