Megdöbbentő átváltozás: pocakos lett a mindig kigyúrt világsztár





Mark Wahlberg a Father Stu film kedvéért szedett fel magára tíz kilót – a látvány egészen meglepő.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.05.
A nap átváltozása

A színészek körében már megszokott, hogy egy-egy szerep kedvéért komolyabb átalakulásokat is bevállalnak, akár több tíz kilót lefogynak vagy híznak azért, hogy minél hitelesebben hozzák az adott karaktert.

Ez történt most a hollywoodi sikerfilmek gyakori színészével, Mark Wahlberggel is. A kétszeres Oscar-díjra jelölt színész a Father Stu című film kedvéért eddig tíz kilót szedett fel magára, de azt tervezi, hogy még ugyanennyit hízik. Eddigi átalakulását Instagram-oldalán is megmutatta követőinek.

Az alábbi két felvétel között csupán három hét telt el, a mindig sportos és izmos színész láthatóan pocakot növesztett. A bejegyzésben megköszönte Lawrence Duran séfnek a segítségét, ugyanis a szakember főztjei segítségével sikerült az alábbi eredményt elérnie – írja a Femina.hu.

A színész mindig is sportos alkat volt, sőt, már a védjegyévé vált a jól kidolgozott felsőteste. Marky Mark néven zenélt a '90-es években; olyan slágerei voltak, mint a Good Vibrations, a United vagy a Wildside. Már rapperként is gyakran póló nélkül feszített, és szívesen megmutatta izmos testét. Az 1994-es Reneszánsz emberben debütált színészként, ahol szintén láthatták a rajongók félmeztelenül. Az egészséges életmód és a sport mindig is az élete része volt, amikor zenészként kereste a kenyerét, még egy fitneszkazettát is kiadott.

Egy másik Instagram-posztjában bejelentette: még nem áll meg az átalakulásával, további tíz kilót szeretne felszedni. Az alábbi rövid videóban először behúzott hassal szerepelt, majd a végén kinyomta azt, hogy megmutassa követőinek, jelenleg hogyan áll az átalakulással.

A Father Stu igaz történet alapján készült történet, ami egy bokszolóból lett pap életét mutatja be. Wahlberg játssza a főszerepet, emellett az alkotás egyik producere lesz. Mellette feltűnik még az alkotásban Mel Gibson is, akinek párja, Rosalind Ross rendezi majd a filmet. A nőnek ez lesz az első egész estés mozifilmrendezése.

Gibson és Wahlberg nem először dolgoznak együtt, 2017-ben jelent meg a Megjött apuci második része, amelyben apát és fiát alakították – számol be a Femina.hu.





Ezeket olvastad már?
Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás