Ezt soha nem gondoltuk volna, de a szépséges magyar műsorvezető bevallotta, hogy önbizalom hiánnyal küzd. Liptai Claudia élete igazán jól alakult, hiszen nemcsak a karrierjében ért el hatalmas sikereket, hanem magánéletében is rátalált az igaz szerelem. Férjével, Pataki Ádámmal pedig közösen céget is alapítottak az elmúlt években. Így aztán végképp nem gondolnánk, hogy ennyi pozitív életesemény után néha megkérdőjelezi önmagát. Claudia elárulta, hogy a vagány viselkedése ellenére sokszor mégis szüksége van némi biztatásra.

Fotó: Metropol

„Az élet egyik legfontosabb eleme az önbizalom és az önazonosság. Utóbbi szerintem a sikerem titka. Az önbizalom pedig… Nos, mindig újra és újra sorba állok érte, de olyan, mintha soha nem kerülnék sorra, vagy elfogy, mire odaérek. Persze lehet, hogy ez így is van jól. Mert így, hogy nincs elég önbizalmam, segít, hogy objektív legyek önmagammal, sőt néha talán túl kritikus is. Fontos, hogy a férjem és a barátaim próbálnak szebb tükröt is mutatni, hogy időnként máshogy tekintsek magamra” – fogalmazott a Blikknek Liptai Claudia.

„Szerintem a bizonyítási vágy abból adódik, hogy ha az embernek nehezebb a gyerekkora, akkor túlkompenzál. Bezárkózik vagy nagyon harsány lesz. Én az utóbbit választottam, később ebből adódott szinte minden problémám és balesetem”– tette hozzá a műsorvezető.