Közös tetoválás: rossz ómen vagy örök emlék?





Az utóbbi években egyre több magyar híresség dönt úgy, hogy közös tetoválással pecsételi meg szerelmét a párjával. Ám számos alkalommal ezeknek a kapcsolatoknak szakítás lett a vége. Összeállításunkban egy csokorba gyűjtöttük az utóbbi idők szakításait.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.06.20.
tetoválás

Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynő a napokban készíttetett közös tetoválást új párjával, Varga Márk G.w.M-mel. A szerelmesek kapcsolata fél éve tart, egymás nevét varratták a csuklójukra. De nem ez az első olyan tetoválás, ami Edina egyik szerelméről szól: hat éve volt férje, Szabó András Csutival való megismerkedésük dátumát varratta a mellkasára.

Fotó: Metropol/Szabolcs László

Szabó Zsófi

A műsorvezető tíz évvel ezelőtt mindössze néhány hét randizás után döntött úgy, hogy Berki Krisztiánnal egymás nevét tetováltatják az ujjukra. A kapcsolat azonban nem bizonyult tartósnak, így a szakítás után lézerrel távolíttatták el a szerelmi zálogot. Ám Zsófi idén januárban is a közös tetoválás mellett döntött: akkori párjával, Shane Tusup úszóedzővel két, egymásba fonódó gemkapoccsal pecsételték meg a szerelmüket. Alig egy hónapja azonban Zsófi szakított az amerikai férfival, így valószínűleg ismét kénytelen lesz lézeres eltávolításra járni, hogy megszabaduljon Tusup emlékétől a testén.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Debreczeni Zita

A fotós és Majka egy évig jártak, 2007-ben azonban véget ért a kapcsolatuk. A szakítás fizikai fájdalmat is okozott Zitának, aki korábban a P betűt, tehát Majoros Péter keresztnevének kezdőbetűjét tetováltatta magára. 2009-ben elmondta, megbánta a procedúrát, főleg, mert két és fél hónapnyi kezelés kellett ahhoz, hogy a rapperre emlékeztető jel eltűnjön a testéről.

Fotó: Metropol/Szabolcs László

Curtis

A rapper kisfia édesanyja, Krisztike nevét tetováltatta a karjára. Akkor úgy nyilatkozott, hogy vele szeretné leélni az életét, 2020-ban azonban a szakítás mellett döntöttek; igaz, szülőtársakként a mai napig nagyon jó a kapcsolatuk. A tetoválást azóta is büszkén viseli, habár manapság már Barnai Judit kosárlabdázóval él boldogságban.

Fotó: Metropol

Aki nagyon megjárta

Az évekig se veled, se nélküled kapcsolatban élő Pamela Anderson és Tommy Lee 1995-ben házasodtak össze. Mielőtt bikiniben és úszónadrágban oltár elé álltak, magukra tetováltatták egymás nevét. A Baywatch színésznőjének nem hozott szerencsét a bélyeg. Elkövette azt a hibát, hogy közös tűvel varratott, halálos vírust kapott mellé. Válásukkor, ahogy tudott, megszabadult bélyegétől Pamela, de a hepatitis élete végéig emlékeztetni fogja volt férjére. Fotó: Northfoto
Fotó: Getty Images

 





Ezeket olvastad már?
„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás