Egy jóbarát elárulta: Komár László ezt mondja majd el a lányának, ha Karolina hozzájut a titokzatos örökséghez





A 2012-ben elhunyt Komár László három kazettát hagyott lányára, aki jövőre kaphatja meg azokat, amint betölti a 18. életévét. Sokan találgatják, hogy mi van rajtuk, de az egyik barátja sejti mit hallhat majd Karolina a hanghordozókon.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.10.
A nap rejtélye

A Borsnak sikerült beszélnie egy barátjával, aki szerint a volt feleségével folytatott háborúról vallhatott a magyar Elvis Presley.

Kilenc éve már, hogy végleg itthagyta családját és rajongóit a legendás zenész. A méltán népszerű énekes sokáig gyűjtötte a nőket maga körül: összesen öt alkalommal házasodott, ebből a harmadik feleségét, Krisztinát tartotta mindvégig lelki társának, élete szerelmének. A pár első válása után a negyedik feleség Erzsébet lett, akitől végül újra fellángoló szerelme, Krisztina miatt vált el. Erzsébettől született Karolina, Komár egyetlen kislánya.

Krisztina karjaiban hunyt el a magyar Elvis

„Pukkanós zacskóban adta át a kazettákat”

Életében, főként fiatalon nagykanállal falta az életet, és Komár László a halál torkában ezért is érezte úgy, hogy van még hátra egy fontos feladata: méltóképpen szeretné lezárni életét. Így halála előtt másfél hónappal legjobb barátjának, Karolina keresztapjának, Stark Ferencnek átadott három darab 80 perces mikrokazettát megőrzésre. Minden bizonnyal azért neki, mert benne bízott a legjobban.

„Egy pukkanós zacskóban adta át nekem Laci a hanghordozókat, és azt mondta, soha ne adjam oda egyik nőnek se” – nyilatkozta nemrégiben Stark Ferenc a Borsnak, és hozzátette, hogy természetesen tartotta magát legjobb barátja utolsó kéréséhez. Mint ahogyan a Bors már megírta, a kazettákat 2022. október 15-én nyithatja ki, és kizárólag Karolina.

Eltiltották a lányától

A gyengébbik nem egyetlen képviselője, lánya volt minden női lélek közül számára az örök kedvenc. Komár imádta a lányát, azonban mindösszesen nyolc évet tölthettek együtt boldogságban, amikor a legendát elragadta a gyógyíthatatlan kór. Mindeközben elképesztő háború zajlott Erzsi és közte. Odáig fajult a vita a gyermeke anyjával, hogy nem egyszer a rendőrségnek kellett rendet tennie közöttük. Komár még távoltartási végzést is kapott, amikor olyannyira eldurvult a vita közöttük, hogy a feleség feljelentette őt.

Laci hiába akarta magához venni Karolinát, Erzsi nem hagyta

Ezután több hónapon keresztül nem láthatta a lányát. 2010-ben az énekes úgy nyilatkozott, hogy megszakad a szíve, amiért exneje elzárja őt Karolinától. Félt attól az akkor már rákbeteg énekes, hogy kislánya úgy fog emlékezni a gyerekkorára, hogy nem volt vele az apukája. Erre minden oka megvolt, hiszen Komár és gyermekének anyja között éveken keresztül zajlott a bíróságon is az adok-kapok, az énekes magához akarta venni a lányát, ám végül az anyánál maradt a kislány.

„Tisztázni akarja a múltat”

„Úgy sejtem, hogy Laci ezeken a kazettákon tisztázza lánya számára azt az időszakot, amikor nem tudott jó apukája lenni. Rendkívül csúnya vitái voltak Erzsivel, szerintem ezért szerette volna, ha a lánya legalább egyszer az ő szájából hallja, mi történt abban az időszakban, amikor zajlott a családi háború. Egyféle magyarázkodásnak tűnhet, de nem az: a valóságot mondja el neki a saját hangján, csak egy másik szemszögből. Tisztázni akarhatta a múltat, hiszen ideje már nem volt arra, hogy a kislányának elmagyarázza, mi miért történt…” – nyilatkozta a Borsnak a régi jóbarát.

Mindenesetre szűk egy év múlva ki fog derülni minden, s addig is az, hogy vajon az éppen a felnőttkorba lépő lányt hogyan fogja lelkileg érinteni a sírból is hozzá beszélő apja, továbbra is a jövő kérdése marad. A Bors szerette volna megkérdezni Karolinát is, mit gondol a kérdéses kazettákról, de lapzártáig nem érkezett reakció tőle.

Anyagi örökség?

Ferenc, a keresztapa szerint a lány öröksége lapulhat a kazettákon.

„Ugyan sejtek valamit, de nem vagyok kompetens. Szerintem ingatlant örökölt Karolina, ebben az esetben még is az lehet, hogy beszédében elmondja, hogyan juthat hozzá a lány a házhoz” – tette hozzá Ferenc, aki mostanában nem igazán tartja a kapcsolatot Karolinával, ám jövőre meg fogja keresni a felvételekkel a lányt.

 

 

 

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás