Köllő Babett a Sztárban sztár leszek!-nek köszönhetően felfedezte, hogy a zene és tanítás mennyire fel tudja tölteni az embert. Úgy érzi, hogy bár sok erő kell hozzá, ezerszer több energiát kap vissza nap mint nap.

Gyönyörűen festett a Tv2 sajtótájékoztatóján a mester (Fotó: Metropol/MG)

„Minden színész életében eljön az a pillanat, amikor nekiáll tanítani vagy elkezd rendezni. Nálam a rendezés még nincs meg, de a tanítás, az már megy. Fantasztikus érzés, mert újratölt ez az egész. Mindig azt szokták mondani, hogy mire megtanulsz énekelni, a dalod már rég nem arról szól” – mesélte Babett, aki most érzi igazán, hogy ez a feladat mennyi energiával tölti fel, és visszaigazolásként ezt érzi mentoráltjain is.

„A mentoráltjaim menet közben rádöbbentenek arra, hogy pontosan miért is kezdtem el ezt az egészet csinálni. Nagyon jó dolog fiatalokkal foglalkozni”árulta el a mester, aki magát egyébként a csapat anyukájának érzi.

Ha érdekel, hogy Babett mit mesélt még a versenyről és, hogy milyen mesternek tartja magát a színésznő, akkor keresd a pénteki Metropolt a terjesztőknél, vagy látogass el a www.metropol.hu oldalára.