Ez minden anya rémálma? Köllő Babett ettől félti a legjobban a lányát





A Sztárban Sztár dívája kendőzetlen őszinteséggel beszélt a férif-nő viszonyáról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.03.
emancipáció

Igazi feministának vallja magát Köllő Babett. A szexi 42 éves színésznő bátran éli meg a nőiségét a színpadon és a magánéletben egyaránt.

Nincs elnyomás

Babett szerint egy kapcsolatban egyelőnek kell lennie a feleknek, ezért is gondolja úgy, hogy a körülötte lévő felhajtás mellett is kiválóan működik a házassága volt autóversenyző, üzletember férjével, Andrással.

- A legfontosabb egy kapcsolatban, hogy a felek egyenrangúak legyenek. Hiszek abban, hogy amikor egy pár házasságot köt, akkor két, egyenrangú ember teszi ezt és nem lesz belőle egy alá-fölé rendelt viszony. Egy olyan kapcsolat nem tud működni, boldogtalan és igazságtalan szerintem. Magam is tudom, milyen egy ilyen kapcsolat, voltam korábban ilyenben. Ekkor tanultam meg, hogy a másik tisztelete a legfontosabb - mesélte a lapunknak.

Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Megéli a nőiségét

A sztár férje háttérbe vonulva, kiválóan kezeli a felesége körüli felhajtást, rivaldafényt, legyen szó a színpadról vagy egy olyan nagyszabású showműsorról, mint a TV2 Sztárban Sztárja.

- Szeretek nő lenni és ezt meg is élem. Legyen szó a szexiskedésről vagy egy szerepről, András minden őrültségemben támogat. A nagyszájúság azért megvan bennem. Nagyon fontos, hogy egy férfi úriember legyen; ha András nem lenne, képtelen lennék teljes értékű nőként élni a házasságunkban. Szeretem, ha egy férfi kinyitja az ajtót nekem, mostanában azt veszem észre, hogy egy pasi részéről nagyon menő úriembernek lenni!

Fotó: Bors

Félti a nőket

A sztár a LifeTV Bréking című műsorának hétfői adásában megrendülten hallotta, hogy a valóságshow-k milyen károssal vannak a fiatalokra és a férfi-nő kapcsolatokra.

- Én nem nézem ezeket a műsorokat, de a hír sokkolt, miszerint a lányok teljesen mértékben alárendelik magukat a pasiknak, és engednek az agressziónak és az elnyomásnak. Ez persze egy nagyon rossz példa a fiatalok számára, hiszen így az egész emancipáció meg a feminizmus nem ért semmit. Ez komoly visszalépés, azt hittem, hogy nem itt tartunk. Féltem a mai lányokat ettől a jelenségtől, mindent megteszek anyaként, hogy a lányom, Milla soha ne kerüljön ilyen helyzetbe - mondta.

Fotó: Bors

 





Ezeket olvastad már?
Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás