RETRO RÁDIÓ

Újabb aggasztó hírek érkeztek Kóbor Jánosról





Úgy tudni, néhány nappal ezelőtt koronavírus miatt került kórházba az Omega frontembere. Kóbor János állapotáról még mindig teljes a hírzárlat, annyi azonban biztos, hogy egy másik kórházba szállították át.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.18.
aggodalom

A 78 éves Kóbor Jánosnak múlt kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen, de szinte az utolsó pillanatban lemondta a szereplést. Rosszulléte miatt felesége, Zsóka kórházba vitte, majd bent is tartották a SOTE Pulmonológiai Klinikáján, amely a légúti, tüdődaganatos, tüdőbetegségek kiemelt centrumaként működik. A zenészlegenda betegségének részleteiről és kezeléséről nem árultak el részleteket, annyi azonban biztos, hogy nemrég egy másik kórházba szállították át, nevezetesen a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára - írja a Bors.

Megerősítem a hírt, valóban átvitték Jánost a városmajori klinikára. Állapotáról én nem tudok többet mondani, Zsóka, a felesége fenntartja a hírzárlatot – nyilatkozta a Borsnak Trunkos András, az Omega menedzsere.

Vajon miért vihették át: a tüdején nem találtak semmit, de a szívével kapcsolatban igen? Mindenesetre annyi már kiderült, hogy Kóbor nem oltatta be magát. Sőt, amikor korábban az oltásokról nyilatkozott a Ripost7-nek, kitűnő formában és kirobbanó egészségi állapotban volt.

Kóbor János önmagát ugyan nem féltette, de soha nem tagadta a vakcina hasznosságát. A szabályozások szerint élt, felvette a maszkot is, de azt nem tagadta, hogy ez nehezére esik.

Se pró, se kontra nem vagyok az oltással kapcsolatban. Reménykedem abban, hogy azon tudósok, akik az oltással foglalkoznak, nagyon tudják a dolgukat, és megtalálják a megoldást. Nem vagyok egy forradalmár, így betartom a szabályokat, így ha ki kell menni az utcára, tudomásul veszem, hogy már nem elég a Bayern sálam – mondta korábban viccelődve az énekes, utalva a futball iránti feltétlen szeretetére.

A 78 éves Kóbor János akkor még azt nyilatkozta: komolyabb egészségügyi gondja soha nem volt. Úgy fest, önmagát erősnek és egészségesnek vélte, hiszen végül a híresztelések szerint nem élt a vakcinával.

Az Omega frontemberének egészségéért most egy ország aggódik, bízunk benne, hogy hamarosan már javuló állapotáról számolhatunk be.





Ezeket olvastad már?
Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás