Kóbor János özvegye, Zsóka munkával foglalja le magát, újra a ruhaüzletében dolgozik, kamaszlányuk Léna pedig hamarosan érettségizik és a kamaszlányok életét éli. Bármit is tesz azonban, mindig az lebeg a szeme előtt, hogy „papa” büszke legyen rá, ha odafentről látja őt.

Zsóka és Léna tudják, hogy az Omega menedzserére, Trunkos Andrásra mindig számíthatnak, aki nemcsak a zenekar karrierjét egyengette, de Mecky legjobb barátja is volt.

„Megígértünk egymásnak Meckyvel, hogy gondoskodunk annak a családjáról, aki előbb megy el. Az élet úgy hozta, hogy ő távozott előbb. Tartom magam a fogadalmamhoz, ráadásul ezt kevesen tudják, de én vagyok Léna keresztapja, így bármikor állok rendelkezésére. A kamaszévek nehezek, minden az útkeresésről szól, én pedig próbálok neki segíteni”mondta a Blikknek. – Az élet megy tovább, még akkor is, ha valakit ilyen hatalmas veszteség ért. Zsókának és a kislányuknak, Lénának nyilván időre volt szükségük, hogy a mérhetetlen gyászból felálljanak, de minden jól alakul. Zsóka dolgozik, Léna pedig iskolába jár, most készül a ballagásra.