A múlt héten számoltunk be arról, hogy kórházba került az ország mulatós sztárja Kis Grófo.

A Ripost megkereste a fiatal énekest, aki a lapnak elmondtam már sokkal jobban van. Csupán néha köhécsel, de minden jel arra mutat, hogy legyőzte a betegséget.

Egyedül voltam egy kórteremben, távol a családomtól, a szeretteimtől. Az első két nap pokoli volt, ha nem látott senki, sírva fakadtam. A hitembe kapaszkodtam és a családom iránt érzett szeretetbe. Hála Istennek most már sokkal jobban vagyok. Hétfő délelőtt még várt rám egy tüdő-CT, most várom az eredményét, de nagyon bizakodó vagyok, jónak tűnnek az eredmények” – kezdte a Ripostnak a mulatóskirály, aki abban bízik, hogy hamarosan hazaengedik az orvosai.

„Otthon, a családom körében sokkal gyorsabban gyógyulnék, de természetesen elfogadom, ha az orvos szerint még néhány napot maradnom kell. A lényeg, hogy túl vagyok a nehezén. Tényleg arra kérek mindenkit, hogy tartsák be az előírásokat, hordják a maszkot. Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik velem, és kórházba kerülök, de annak örülök, hogy mára ennyit javult az állapotom. Remélem, hamarosan már csak egy rossz álomként fogok visszaemlékezni erre az időszakra” – mondta Grófo, a rá jellemző töretlen optimizmussal és hálával a hangjában.

Az énekes azt is elárulta, hogy vérplazmát nem kapott a kórházban, különféle gyógyszerekkel és antibiotikummal kezelték, amiktől szerencsére kellőképp megerősödött a szervezete.