A hétvégén három nagyon dekoratív nő társaságában kapták lencsevégre a 35 éves Jack Brooksbankot, Eugénia hercegnő férjét. Ráadásul félreérthetetlen helyzetben.

 

A botrányos képek hamar bejárták a bulvársajtót, miközben Eugénia hercegnő Windsorban tartózkodott 5 hónapos babájukkal. A hivatalos felállás szerint a férjnek hétvégén Caprin egy jótékonysági bálon kellet volna dolgoznia, hiszen ő a Casamigos tequila márkanagykövete és az Unicef Summer Gála egyik szponzora. Jack aznap viszont egy csodás jacht fedélzetén ejtőzött Rachel Zalisszal, egy női magazin exszerkesztőjével; Maria Buccellatival, aki modellből lett divatnagykövet és Erica Pelosini olasz modellel.

Ráadásul a három gyönyörű nő közül Pelosini nem volt szégyenlős, hiszen a fedélzeten bikinialsót és felül csak egy törülközőt viselt. Utóbbit időnként persze levette, így félmeztelenül szórakozott a hercegnő férje és a többi nő társaságában.

A hírek szerint Eugénia azért nem tartott férjével Caprira, mert az „üzleti útra” ment oda. A férfi feladata ugyanis az volt, hogy képviselje az italmárkát, amit 2013-ban George Clooney és Cindy Crawford férje, Rande Gerber alapítottak.

megszületett Eugénia hercegnő kisfia

Eugénia hercegnő 2018-ban kötött házasságot Jackkel