Kiderült, ilyen hölgyre vágyik Tóth Dávid





A sármos olimpikon elárulta, milyen nőt keres a hamarosan induló Nagy Őben.



Megosztás
Szerző: Kobzi Kitti
Létrehozva: 2021.03.29.
Nagy Ő

Ahogy arról korábban a Metropol is beszámolt, tizenhét évvel a második évad vége után Tóth Dávid főszereplésével indul újra A Nagy Ő a TV2 műsorán! Az olimpikon kajakozó húsz lánnyal ismerkedhet meg a műsor során, míg végül kiválasztja az egyetlen hölgyet, aki a társa lehet a jövőben.

Tóth Dávid, aki több mint három éve szingli, most már szeretne megállapodni

„Most már több mint három éve vagyok szingli, voltak eközben is próbálkozásaim kisebb-nagyobb sikerrel, de sajnos nem lett hosszú távú egyik kapcsolat sem” – kezdte a Ripostnak Dávid.

Az Exatlonban, majd a Dancing with the Starsban is feltűnt sportoló megsúgta, hogy bár ideálja nincsen, melyek azok a fontos tulajdonságok, amiket keres egy nőben. Annak például nem örülne, ha a választottja cigarettázna.

Tóth Dávid és Lissák Laura a DWTS-ban (Fotó: Ripost)

„Nincs igazán zsánerem, úgy tartom, a külső megfog, a belső megtart. Azt nem szeretem, ha egy lány dohányzik. Fontos, hogy legyen humora, tudjunk együtt nevetni és a sportosság sem árt. Szeretem, ha tudunk nagyokat kirándulni és közben beszélgetni, ha nem együtt unatkozunk, inkább együtt élünk a szó minden értelmében. Szeretem, ha egy hölgy céltudatos és talpraesett. Fontos, hogy rendszerető legyen, de ha nem tud főzni, nem gond, én szeretek a konyhában tevékenykedni. Az értékrendje viszont jó, ha az enyémhez hasonló, családcentrikus lányt keresek, aki igazi társam tudna lenni” fogalmazott a lapnak a sármos olimpikon, aki kérdésükre, miszerint előnyben vagy hátrányban vannak-e választásánál a plasztikai beavatkozáson átesett hölgyek, szűkszavúan, de lényegre törően válaszolt.

„A természetességet szeretem, és azt is keresem”válaszolta a portálnak Dávid, aki azt is elmondta, nem zavarná, ha szíve hölgyéről kiderülne, hogy édesanya és gyermeket nevel.

„Bár nem voltam még ilyen helyzetben, de úgy gondolom, nem zavarna. Jól kijövök a gyerekekkel, a keresztfiam és az unokaöcsém, Máté nap mint nap karbantart ezen a téren” – mondta mosolyogva Dávid, akinek a partnerség, az egyenrangúság, az őszinteség és nem utolsósorban a bizalom a legfontosabb egy párkapcsolatban.

S a hölgyek milyen férfit ismerhetnek meg Dávid személyében?

„Figyelmes vagyok, úgy gondolom melegszívű is és őszinte„ – árulta el a Ripostnak.

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás