Ahogy arról korábban a Metropol is beszámolt, tizenhét évvel a második évad vége után Tóth Dávid főszereplésével indul újra A Nagy Ő a TV2 műsorán! Az olimpikon kajakozó húsz lánnyal ismerkedhet meg a műsor során, míg végül kiválasztja az egyetlen hölgyet, aki a társa lehet a jövőben.

Tóth Dávid, aki több mint három éve szingli, most már szeretne megállapodni

„Most már több mint három éve vagyok szingli, voltak eközben is próbálkozásaim kisebb-nagyobb sikerrel, de sajnos nem lett hosszú távú egyik kapcsolat sem” – kezdte a Ripostnak Dávid.

Az Exatlonban, majd a Dancing with the Starsban is feltűnt sportoló megsúgta, hogy bár ideálja nincsen, melyek azok a fontos tulajdonságok, amiket keres egy nőben. Annak például nem örülne, ha a választottja cigarettázna.

Tóth Dávid és Lissák Laura a DWTS-ban (Fotó: Ripost)

„Nincs igazán zsánerem, úgy tartom, a külső megfog, a belső megtart. Azt nem szeretem, ha egy lány dohányzik. Fontos, hogy legyen humora, tudjunk együtt nevetni és a sportosság sem árt. Szeretem, ha tudunk nagyokat kirándulni és közben beszélgetni, ha nem együtt unatkozunk, inkább együtt élünk a szó minden értelmében. Szeretem, ha egy hölgy céltudatos és talpraesett. Fontos, hogy rendszerető legyen, de ha nem tud főzni, nem gond, én szeretek a konyhában tevékenykedni. Az értékrendje viszont jó, ha az enyémhez hasonló, családcentrikus lányt keresek, aki igazi társam tudna lenni” fogalmazott a lapnak a sármos olimpikon, aki kérdésükre, miszerint előnyben vagy hátrányban vannak-e választásánál a plasztikai beavatkozáson átesett hölgyek, szűkszavúan, de lényegre törően válaszolt.

„A természetességet szeretem, és azt is keresem”válaszolta a portálnak Dávid, aki azt is elmondta, nem zavarná, ha szíve hölgyéről kiderülne, hogy édesanya és gyermeket nevel.

„Bár nem voltam még ilyen helyzetben, de úgy gondolom, nem zavarna. Jól kijövök a gyerekekkel, a keresztfiam és az unokaöcsém, Máté nap mint nap karbantart ezen a téren” – mondta mosolyogva Dávid, akinek a partnerség, az egyenrangúság, az őszinteség és nem utolsósorban a bizalom a legfontosabb egy párkapcsolatban.

S a hölgyek milyen férfit ismerhetnek meg Dávid személyében?

„Figyelmes vagyok, úgy gondolom melegszívű is és őszinte„ – árulta el a Ripostnak.