Ki nem találja, hányadik születésnapját ünnepli ma Esztergályos Cecília!





A lehengerlő színésznő szerint idén nincs oka az ünneplésre.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.26.
Kortalan

Különleges kívánságot fogalmazott meg a mai 78. születésnapja alkalmából Esztergályos Cecília. A Kossuth-díjas színésznőt idén az ünneplés helyett fontosabb kérdések foglalkoztatják.

-Nagyon kedves, köszönöm, hogy gondolnak rám. Szeretnék szeretet, békét és egészséget kívánni mindenkinek, ezekre van most a legnagyobb szükségünk. Sajnos nincs okunk az ünneplésre, hiszen lassan egy éve tart az a borzasztón járvány. Jó lenne, ha végre látnánk a végét és visszatérhetnénk a normál kerékvágásba. Sokan lettek betegek, magam nem egy barátot vesztettem el ebben a ronda járványban, ami rettenetes – mesélte Esztergályos, aki korábban a Metropol hasábjain is biztatta az embereket arra, hogy bízzanak a koronavírus elleni vakcinában, regisztráljanak és adassák be maguknak minél hamarabb.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Csendben ünnepelt

A kortalan sztár az utóbbi évtizedekben a születésnapjait mindig munkával töltötte, idén azonban ez másképp lesz.

-Minden évben játszottam és a végén a közönség és a kollégáim köszöntöttek. Sajnos idén ez elmarad, hiszen még mindig zárva vannak a színházak, ami hatalmas szívfájdalmam. A szeretteim és a barátaim persze felhívnak, de most csak így csöndesen, itthon emlékezek meg erről a napról.

Monológjai tartják formában

Az Újszínház művészének munkabírása fele annyi idős kollégáival vetekszik, számtalan futó előadása mellett több társulatnál, színháznál vendégszerepel. Féktelen munkakedve és életöröme mellett szinte hihetetlennek tűnik, hogy a 78. születésnapját ünnepli a mai napon.

-Negyvennek érzem magam, annyi is leszek, nem? – viccelődött a színésznő. Igyekszem formában tartani magam, minden nap elmondom itthon az előadásaim nagy monológjait, hiszen bármikor azt mondhatják, nyit a színház és jöhet a közönség. A séta és a torna szintén fontos, persze azt én is érzem, hogy az ember teste már nem úgy reagál mindenre, mint mondjuk harminc-negyven évesen. A kreatív munka azonban a pandémia alatt is a lételemem, vagyis a kerámiázás és a festés – tette hozzá a színésznő.

Fotó: Veszprém Megyei Napló

 





Ezeket olvastad már?
Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás