Khloé Kardashian mindig látja és foglalkoztatja is az Instagram-fotóit érő folyamatos gúnyolódás. A sztár a The Kardashians legutóbbi epizódjában bevallotta, hogy már fél fotókat feltölteni magáról az internetre.

Khloéról nagyon sok olyan fotó került fel az Instagramjára, amin látszódott, hogy a képeket megszerkesztették. A rossz Photoshop munkát természetesen a követői is mindig kiszúrták, így sok támadás érte emiatt az anyukát. Ő pedig most elárulta: fél megosztani képeket magáról, hiszen úgy érzi, azokon is biztos találnak majd hibát a rajongói.

A sok beszólás után a sztár anyuka egyébként korábban be is vallotta, hogy szereti a „jó filtereket, a jó világítást és az itt-ott megszerkesztegetést” . Tehát elismerte, hogy nem veti meg a retusálást, de még ennek ellenére is sokan neki estek. A The Kardashians második részében árulja el, hogy egyre rosszabb az önbecsülése a kamerák és az közösségi-média miatt.

„Amikor az utcán sétálsz, és még a paparazzik is ugyanazokkal a dolgokkal bántanak téged, mint amelyeket te direkt próbálsz elkerülni, az nagyon rontja az önbecsülésed, az önbizalmad, ahogyan magadra tekintesz” – vallja be Khloé a műsorban, miközben elismerte, hogy próbálja nem magára venni a rosszindulatú kommenteket, azonban ez nem mindig sikerül.

„Még attól is félek, hogy fényképeket teszek közzé az Instagramon. Még akkor is félek közzétenni, amikor alig retusálom a fotókat, mert az emberek akkor is azt mondják, hogy szétretusáltam magam.„

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Khloé Kardashian (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés