Katalin hercegné és Vilmos herceg talán már sosem fog igazán békét kötni Harryvel és Meghannal. Egy bennfentes szerint aggódnak, hogyha bármit elárulnak az Amerikába költözött házaspárnak, azt kiszivárogtatják a sajtónak. Katalinék úgy érzik, így a magánéletük sincs biztonságban előttük.

Katalinék attól tartanak, hogy ha megosztják életük mozzanatait Meghanékkal, akkor az újságok címlapján találják magukat és a problémáikat. (Photo by Handout / KENSINGTON PALACE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE – MANDATORY CREDIT: „AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE ” – NO MANIPUALTION – MUST INCLUDE ALL INDIVIDUALS IN THE PHOTOGRAPH WHEN PUBLISHED – NO COMMERCIAL USE NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS – – STRICTLY NO SALES – DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS – NO USE AFTER 31 DECEMBER 2021 /

A királyi család szakértője, Katie Nicholl úgy véli, hogy a testvérek és feleségeik nem véletlenül töltöttek együtt kevés időt például a királynő platina jubileumi ünnepségén – írja a marieclaire.com. Meglátása szerint a szigorú menetrend mellett közrejátszhatott „egy kis bizalomhiány is.” A kapcsolat újraépítésének nincs más módja, mint hogy Harry és Meghan bizonyít, ami nem lesz könnyű a botrányt kiváltó Oprah-interjú után. A családtagok vélhetően kivárnak, hamarosan Harry ugyanis egy memoárt készül kiadni, amely év végéig kerülhet a polcokra. Az biztosra vehető, hogy a könyv tartalma megpecsételi majd a családtagok közti viszonyt.

„Ha lesz esély továbblépni, helyrehozni a kapcsolatokat, és valóban megpróbálják begyógyítani azt a néhány elég mély sebet, akkor szerintem Harrynek és Meghannak tiszteletben kell tartania a királyi család kívánságait” – mondja Nicholl. Sussex hercege a könyvét illetően azt ígérte, hogy átlagemberként mutatja be az életét, nem titkolva el a jó és a rossz eseményeket. Korábbi nyilatkozataik alapján jogosan tarthatnak tőle családtagjai, hogy nagy port kavar majd az önéletrajz.