Molnár Tamás megdöbbentő őszinteséggel vallott a józansága évfordulóján. Az énekes egy fekete-fehér képet, amit Cinthya Dictator készített róla, osztott meg az Instagram-oldalán. Tomi egy megható vallomást is írt a bejegyzéshez.

„2017 szeptemberében be kellett látnom: szenvedélybeteg vagyok és segítségre van szükségem. Nem az életről mondok le azzal, ha az éjszakákat nappalokra cserélem, épp ellenkezőleg. Se az ital, de a drogok sem okoznak valódi örömöt, vigaszt, és a kényszereim alól is csak pillanatokra szabadítanak fel, cserébe az egyre gyakoribb szorongásaim és a depresszió csak nyomnak le a mélybe. Nem lett sokkal több igazi barátom fekete öves szórakozóként, viszont elvesztettem többet, miközben a családomtól is egyre távolabb kerültem” – írta az őszinte posztjához Tamás, aki most már egészen pontosan 4 józan évet tudhat maga mögött.

Büszke vagyok arra, hogy volt bennem elég bátorság és kitartás ahhoz, hogy változtassak az életemen, és arra is, hogy ma elmondhatom, már négy éve józan vagyok” – folytatta az énekes az Instagram-bejegyzésében. A férfi egyébként tortát is kapott a párjától, Cinthyától, akivel még egy hétvégi kiruccanással is megünnepelték a józan éveket.