J.Lo-nak leesett az álla, miután meglátta anyját Ben Affleckkel - Videó





Ben Afflecket finoman eltanácsolták a Black Jack asztaloktól az egyik ismert Las Vegas-i kaszinóban, mert állítólag számolta a lapokat. Azóta nem is élt nagyon a szenvedélyének, de most megtört a jég.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.31.
szerencsejáték

A színész egy sportfogadás applikáció reklámját forgatta és rendezte, ebben tér vissza a „tetthelyre”. Afflecket ugyanis eltanácsoltak néhány évvel ezelőtt a híres Hard Rock Casino-ból, mert olyan ügyesen tudta számolni a lapokat, hogy mindig rengeteg pénzt nyert. Ez nem tetszett a kaszinó tulajdonosainak, ezért finoman megkérték, hogy kerülje az asztalokat. A játékteremhez tartozó hotelben is megszállhatott és más játékokat is játszhatott, de ezt nem - írja a Daily Mail.

Ben Affleck mindig is imádta a Black Jacket és a sportfogadást is Fotó: AFP

Ezek után nem is csoda, hogy otthonosan mozog a forgatás alatt a kaszinóban, ahol egymás után lépnek oda hozzá emberek, akik mindenféle tanácsokkal látják el, mire fogadjon. Maga a reklám az applikációra hívja fel a figyelmet és az a végső üzenete, hogy jobb együtt fogadni, mint egyedül. Eközben tűnik fel Jennifer Lopez anyukája, aki éppen a félkarú rablóval játszik.

„Gyerünk Lupe, sikerülni fog!” - mondja leendő anyósának, aki nagy örömmel üdvözli őt.

A kisfilmben más vicces jelenetek is vannak, többek között az, amikor éppen azt taglalja, hogy a Miami csapat milyen borzalmasan játszik, amikor feltűnik mögötte a hatalmas termetű Miami Heat játékos, Shaquille O'Neill. Amikor Affleck meglátja a szeme sarkából, folytatja, mintha nem venné őt észre: „Most borzalmasak. Régen fantasztikusak voltak, amikor Shaq még ott játszott. Mi a helyzet Shaq?” - fordul oda hozzá.

Ben Affleck és J-Lo édesanyja állítólag mindig is jóban voltak, amikor sok évvel ezelőtt egy párt alkotott a két sztár. Guadalupe Lopez most nagyon örül neki, hogy lánya és a színész újra összejöttek és már az esküvőről beszélnek.

A videót itt nézhetitek meg.

 

 





Ezeket olvastad már?
Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás