Titokban kötötte össze életét hazánk legújabb boldogságban úszó sztárpárja, Iszak Eszter és Gyurta Dániel. A Mokka műsorvezetőnője és az olimpiai bajnok mell­úszó lapzártánkig nem közöltek semmit az esküvőről, de a meghívott vendégek közül például Puskás-Dallos Bogi és férje, Peti – akiket nem kötött a titoktartás – is posztolt a menyegzőről közösségi oldalaikon. Az Iszak–Gyurta vegyes párosnak mindent sikerült nagyon nagy titokban tartania, kezdve az eljegyzéstől, az esküvőszervezésen keresztül a lakodalomig is, míg végül a nagy napon több sztárbarát a beleegyezésükkel, megoszthatott egy pár képet a pompázatos esküvőről.

Iszak Eszter Gyurta Dániel

Hatalmas titkolózás övezte Iszak Eszti és Gyurta Dani esküvőjét Fotó Tumbász Hédi

Eszter és Dani 2019 óta alkot egy párt, és nem hagytak sok időt az ismerkedésnek, hiszen csupán 10 hónap elteltével Dani megkérte bájos barátnőjének a kezét a csodálatos Maldív-szigeteken. A válasz igen volt, a klasszikus értelemben vett lakodalomra azonban várniuk kellett, egészen szombatig.

Az eseménynek a Nyírségben található exkluzív helyszín, a Le Til Kúria adott otthont, ahol nemrégiben a szépségkirálynő, Dobó Ági is esküvőjét tartotta. A gyönyörű helyszín egy kúriaépületből varázsolt vintage stílusú barokk palota, mely ízléses, de elegáns eseményeknek szolgál otthonául. A festői tájban nem csoda hát, hogy többen lencsevégre kapták magukat. Így tettek Dallos-Puskás Bogiék is, akik szinte első fecskeként jelentették be a titkos lagzit az internetet böngészőknek.

Gyurta Dani Iszak Eszti

Puskás-Dallos Peti és felesége, Bogi az esküvőn – ők már majdnem egy éve házasok Forrás: Instagram

Drága Iszak Eszti és Gyurta Dani! Sok boldogságot nektek! Éljen az ifjú pár!” – írta az énekesnő, akinek párjával már lassan egy éve volt az esküvője. Nagy Alexandra, a Barátok közt csinos színésznője szintén jó barátnője az arának, így természetesen jelen volt a lakodalmon is. „Sok boldogságot, drága barátnőm!” – üzente Alexandra a már asszony barátnőjének.

Iszak Eszti esküvő

Barátnői pózoltak Eszti mellett Forrás: Instagram