Horváth Gréta a múlt héten jelentette be, hogy alig két év házasság után ott hagyta őt és előző házasságából született kisfiát, férje Meggyes Dávid.

A híresség érthető módon teljesen összetört, hiszen a férje szakításuk előtt is még szerelmes üzenetekkel bombázta Horváth Grétát, emellett ebben az évben közös gyermeket is terveztek.

Az elhagyott feleség több lánytól azt is megtudta, hogy kapcsolatuk alatt Dávid rengeteg nőnek írogatott, és talán volt, akivel viszonyt is folytatott. A hírek szerint Grétát Stana Alexandra táncosnőért hagyta ott, annak érdekében pedig, hogy fel tudja dolgozni az őket ért sokkot, az édesanya úgy döntött, a kisfiával együtt szakemberhez fordulnak.

Munkával próbálja felejteni férje megcsalását Horváth Gréta Fotó: DFP

Az anyuka pszichológus helyett inkább a kemény munkát választotta, ugyanis miután férje elköltözött, Horváth Grétára maradtak a közös otthonukban felmerülő munkák elvégzése.

A mai napot szilózással fogom tölteni, mert beázott a fal a kád mögött a hálószobában. Glettelek, csiszolok, szilózok, falazok, dekorálok. Csinálok róla sztorit nektek, pár tanácsot is megosztok, ha ilyen történik, akkor hogyan tudod gyorsan megoldani egyedül ezt a problémát” – fogalmazott a huszonnégy órán át elérhető Instagram-történetében az anyuka.